“Patria libertății” – Peste 30 de universități din SUA introduc vaccinarea anti-Covid obligatorie

by | 26 Apr 2021 | Social

Universitatea de Stat din California și Universitatea din California sunt printre ultimele universități care au anunțat că vor solicita vaccinul pentru personal și studenți, au anunțat universitățile într-un comunicat.

Împreună, mai mult de 1 milion de angajați și studenți frecventează cele două universități, care au în total 33 de campusuri.

Cerința a intrat în vigoare după aprobarea de către FDA a unuia sau mai multor vaccinuri.

Universitățile din California se alătură unei liste în creștere a altor instituții care vor face vaccinul obligatoriu în 2021.

Lista include Universitatea Yale, American University, Georgetown University, Stanford University, Manhattanville College, Vassar College, Grinnell College, Bowdoin College, George Washington University, Emory University, Clark Atlanta University, Morehouse College, Spelman College, College of the Atlantic, Seattle Universitatea,.

Duke University, Brown University, Northeastern University, University of Notre Dame, Syracuse University, Ithaca College, Cornell University, Rutgers University, DePaul University and Columbia College, Nova Southeastern University, Roger Williams University, Fort Lewis College, and St. Edwards University au făcut anunțuri similare.

Multe universități rămân împărțite cu privire la implementarea unui mandat de vaccinare pentru studenți și personal. Oponenții spun că mandatele de vaccinare călcă în picioare libertățile personale, libertatea sau religia și alegerea medicală. Un sondaj recent realizat de Universitatea Monmouth a constatat că aproximativ unul din cinci adulți americani nu sunt dispuși să primească vaccinul COVID-19.

Susținătorii spun că imunitatea “de turmă” prin vaccinări în masă este singura modalitate de a pune capăt pandemiei și de a relua viața normală.

Etichete: cenzură

Ultimele știri

Greșeli majore în războiul din Ucraina

Războiul din Ucraina este consecința unei serii de erori strategice și de evaluare făcute de toate părțile aflate în conflict. În mod cert, dacă măcar o parte dintre aceste erori ar fi fost evitate,...

Loading



Cele mai citite

   Articole populare


Te-ar putea interesa

Loading


Loading