Politica Japoniei de vaccinare împotriva COVID: fără constrângere, fără discriminare

by | 20 Dec 2021 | Social

Japonia reprezintă un punct de reper pentru americani, europeni și pentru majoritatea lumii industrializate pentru politicile sale de vaccinare împotriva COVID, care sunt mult mai umane și mai realiste decât cele impuse nouă de Arafat, Fauci, Biden , Boris etc.

În The Epoch Times, Aaron Kheriaty scrie:

Ministerul Sănătății din Japonia adoptă o abordare sensibilă și etică a vaccinarii împotriva Covid-19. Ei au etichetat recent vaccinurile cu un avertisment despre miocardită și alte riscuri. Au reafirmat angajamentul față de raportarea evenimentelor adverse pentru a documenta potențialele efecte secundare.

Ministerul Sănătății din Japonia afirmă: “Deși încurajăm toți cetățenii să primească vaccinul COVID-19 aceast lucru nu este obligatoriu. Vaccinarea se va face numai cu acordul persoanei care urmează să fie vaccinată si numai dupa după informațiile furnizate.”

Mai mult, ei afirmă: “Vă rugăm să vă vaccinați din propria decizie, înțelegând atât eficiența în prevenirea bolilor infecțioase, cât și riscul de efecte secundare. Nu se va face vaccinare fără consimțământ.”

În cele din urmă, ei afirmă clar: “Vă rugăm să nu forțați pe nimeni la locul de muncă sau pe cei din jur să se vaccineze și să nu discriminați pe cei care nu au fost vaccinați”.

De asemenea, ei au link la o pagină “Consiliere privind drepturile omului” care include instrucțiuni pentru gestionarea oricăror plângeri în cazul în care persoanele se confruntă cu discriminare in urma vaccinarii la locul de muncă.

Aceasta este politica pe care toate tarile ar trebui să o aibă, dar nu o au.

Dar de ce este Japonia atât de decalată de lumea occidentală?

Preocuparea sinceră pentru drepturile omului a devenit parte a culturii naționale a Japoniei de la reformele ocupației instalate de SUA și Aliați după înfrângerea Japoniei în cel de-al Doilea Război Mondial, înclinația din partea birocraților guvernului catre rigurozitate este binecunoscuta. Sunt recrutați din universități de elită și sunt considerați pe scară largă ca fiind cei mai buni și cei mai străluciți.

O alta posibilă explicație ar putea fi că influența politică a producătorilor occidentali de vaccinuri este mai mică în ​​Japonia decat in SUA sau Europa. Japonia este o tara conservatoare in care predomină produsele de origine japoneză, chiar si manufacturate in altă tară, cu o industrie farmaceutică proprie mare și sofisticată, niciuna dintre marile sale companii nu a lansat vreun vaccin împotriva COVID-19.

Etichete: Japonia | vaccin

Ultimele știri

Greșeli majore în războiul din Ucraina

Războiul din Ucraina este consecința unei serii de erori strategice și de evaluare făcute de toate părțile aflate în conflict. În mod cert, dacă măcar o parte dintre aceste erori ar fi fost evitate,...

Loading



Cele mai citite

   Articole populare


Te-ar putea interesa

Loading


Loading