Prima grădiniță LGBTI se va deschide în Berlin

by | 4 Oct 2022 | Social

Consiliul de administrație al grădiniței va include și un cunoscut simpatizant pedofil.

Capitala Germaniei a anunțat planuri de a înființa prima grădiniță, cu temă LGBTI, în care copiilor de până la cinci ani li se va arăta cum este să fii homosexual, lesbiană sau transgender.

„În sine, conceptul nostru este același cu cel al altor grădinițe. Modul de viață LGBTI ar trebui pur și simplu să fie puțin mai vizibil”, a spus managerul grădiniței.

Ziarul BILD a relatat că 60 din cele 93 de locuri au fost deja rezervate.

Grădinița face parte dintr-un proiect numit „Diversitatea vieții la Südkreuz”, găzduit într-o clădire enormă din capitala Germaniei. În această clădire, Gay Counselling Berlin intenționează să înființeze o casă multigenerațională pentru persoanele LGBTI, un centru de consiliere și un azil de bătrâni, scrie Bild.

Revenind la grădiniță, unitatea intenționează să prezinte copiilor mai multe cărți educaționale în care cuplurile homosexuale sunt protagoniști și speră să-i ajute pe tinerii participanți să devină homosexuali sau lesbiene. Personalul va trebui fie să facă parte din comunitatea LGBTI, fie să aibă o cunoaștere foarte bună a acesteia.

„Părinții al căror fiu își dorește să poarte rochie și agrafe de păr de ziua lui au luat legătura cu noi”, a povestit cu entuziasm directorul general.

Potrivit BILD, consiliul de administrație al asociației include un cunoscut „simpatizant pedofil”, care a cerut în trecut desființarea răspunderii penale cuprinsă în legea care pedepsește actele sexuale cu copii de până la 14 ani. În 1994, a publicat cartea „Pofta de copil. Portretul pedofilului” dorind, spune el, doar „să-i înțeleagă” pe acești dezaxați.

Etichete: LGBT

Ultimele știri

Greșeli majore în războiul din Ucraina

Războiul din Ucraina este consecința unei serii de erori strategice și de evaluare făcute de toate părțile aflate în conflict. În mod cert, dacă măcar o parte dintre aceste erori ar fi fost evitate,...

Loading



Cele mai citite

   Articole populare


Te-ar putea interesa

Loading


Loading