Profesor de etică din Norvegia susține că pedofilia ar trebui clasificată drept „sexualitate înnăscută” și predată în școli

by | 16 Jun 2022 | Social

Reduxx relatează că Ole Martin Moen de la Universitatea Metropolitană din Oslo solicită „destigmatizarea” pedofililor susținând că „starea mentală de a găsi copiii atractivi sexual este foarte comună”.

Ole Martin Moen, bărbat gay care se identifică drept „queer”, susține că un „procent semnificativ de elevi de liceu au o identitate sexuală pedofilă înnăscută”, ei făcând parte din LGBTQ+.

Siteul mai notează că „profesorul” Moen a scris o lucrare în 2015 intitulată „Etica pedofiliei”, în care a întrebat „cât de rea este” pedofilia și „în ce moduri și din ce motive este rea?”

Rezumatul lucrării spune „În această lucrare se susține că pedofilia este rea numai în măsura în care dăunează copiilor, pedofilia în sine, precum și expresii și practici pedofile care nu provoacă rău copiilor, sunt OK din punct de vedere moral”.

El mai adaugă: „Susținem că nu este imoral să fii pedofil, este imoral pentru pedofili să caute contact sexual cu copiii din cauza prejudiciului pe care îl crează [copiilor] și este moral permis ca pedofili să-și satisfacă preferințele sexuale în modalități care nu implică niciun copil real.”

Printre celelalte argumente pe care le aduce în lucrare se numără și ideea că toată lumea este pedofilă pentru că atunci când eram copii toți simțeam dorințe sexuale pentru alți copii.

„Mulți dintre noi au fost pedofili la un moment dat”, argumentează Moen, adăugând: „Când aveai 11 ani, este probabil să fi fost atras sexual de copiii prepubertali”.

Moen sugerează că pentru a preveni răul viitorilor copii, ar trebui să fim bine sfătuiți, să începem să învățăm elevii de liceu nu doar ce să facă în cazul în care sunt victimele abuzului sexual, ci și ce să facă în cazul în care sunt ei înșiși sunt pedofili.

„Un anumit procent de elevi de liceu fie sunt sau vor deveni pedofili, în prezent nu li se oferă niciun sfat despre cum să-și gestioneze sexualitatea”, afirmă el.

Moen mai sugerează că pedofilii ar trebui să poată viziona porno pentru copii, atâta timp cât este generat de computer și nu real, pentru ca aceștia să-și satisfacă dorințele.

El adaugă că este „nedrept” să condamni persoanele care au dorințe de pedofile și că ar trebui de fapt „lăudați” pentru „voința lor admirabilă”, dacă reușesc să se abțină de la a face sex cu copiii.

După cum se observă există o mișcare continuă și în creștere pentru a normaliza pedofilia ca stil de viață sexuală. „Profesorul” Moen este doar unul dintre mulți care susțin această nebunie.

Acum tot ce trebuie este să mai adaugam la cunoscutele initiale, LGBTQ și litera P, nu? Oare ce culoare își vor alege pedofilii pentru steagul curcubeu?

Etichete:

Ultimele știri

Greșeli majore în războiul din Ucraina

Războiul din Ucraina este consecința unei serii de erori strategice și de evaluare făcute de toate părțile aflate în conflict. În mod cert, dacă măcar o parte dintre aceste erori ar fi fost evitate,...

Loading



Cele mai citite

   Articole populare


Te-ar putea interesa

Loading


Loading