Sean Penn: „Gena lașității” îi face pe unii bărbați să poarte fuste

by | 29 Jan 2022 | Social

Sean Penn spune că bărbații americani devin „uluitor de feminizați”, adăugând că „gena lașității” îi face să „îsi pună fuste”.

Actorul, câștigător al premiului Oscar a întărit declarațiile dintr-un interviu anterior conform cărora bărbații americani sunt acum „feminizați sălbatic”. La începutul acestei luni, într-un interviu acordat unui ziar britanic, Sean spusese că nu-i place cât de feminizați sunt bărbații în cultura americană și că masculinitatea nu este o trăsătură toxică.

„Sunt în clubul care crede că bărbații din cultura americană au devenit extrem de feminizați. Nu cred că a fi o brută sau a avea insensibilitate sau lipsă de respect pentru femei are vreo legătură cu masculinitatea, sau a avut vreodată. Nu cred că [pentru a] fi corecți cu femeile, ar trebui să devenim ele”, a spus el pentru INews la începutul lunii ianuarie.

Recent, el a repetat aceste comentarii într-un interviu pentru The Independent. Când i s-a cerut să-și clarifice declarațiile anterioare, actorul a spus:

„Cred că bărbații, din punctul meu de vedere, au devenit destul de feminizați. Am aceste femei foarte puternice în viața mea care nu iau masculinitatea ca pe un semn de oprimare față de ele. Cred că există o genă a lașității care îi face pe oameni să predea blugii și să-și pună o fustă.”

Într-adevăr, Penn are dreptate, bărbații din industria de divertisment au apelat din ce în ce mai mult la ținute feminine pentru a se face remarcați..

Actori și cântăreți au împins limitele de gen în alegerile lor de modă. Cântărețul Harry Styles, actorul și modelul Billy Porter, rapperii Kid Cudi și Young Thug și actorii Jaden Smith și Ezra Miller ar fi doar câteva exemple.

Etichete: gen

Ultimele știri

Greșeli majore în războiul din Ucraina

Războiul din Ucraina este consecința unei serii de erori strategice și de evaluare făcute de toate părțile aflate în conflict. În mod cert, dacă măcar o parte dintre aceste erori ar fi fost evitate,...

Loading



Cele mai citite

   Articole populare


Te-ar putea interesa

Loading


Loading