Sute de proteste împotriva restricțiilor și vaccinării obligatorii anti-COVID au avut loc în toată lumea

by | 25 Jan 2022 | Social

Protestele împotriva restricțiilor și vaccinării obligatorii anti-COVID au loc de ceva vreme, conduse de Europa, America de Nord și Australia. Diverse grupuri internaționale au organizat și în weekendul ce a trecut o zi globală de proteste, pe care unii reporteri ignoranți au etichetat-o proteste „anti-vax”, dar, de fapt, au fost proteste împotriva vaccinării obligatorii anti-COVID.

Una dintre cele mai mari demonstrații împotriva măsurilor COVID-19 a avut loc la Bruxelles, se estimează că peste 50.000 de oameni au manifestat pe străzi, inclusiv grupuri care au venit din afara Belgiei, potrivit unui purtător de cuvânt al poliției. Demonstrația a fost organizată de rețeaua europeană Europeans United for Freedom și de alte grupuri care se opun restricțiilor de sănătate.

Poliția a folosit gaze lacrimogene și tunuri cu apă pentru a curăța parcul Cinquantenaire din apropierea instituțiilor UE, după ce grupuri de protestatari au aruncat cu obiecte în ofițeri și au atacat asupra lor.

Nu întâmplător a fost aici cel mai mare protest și cel mai virulent; aici este inima Uniunii Europene, aici sut sedii ale Parlamentului European, Comisiei Europene; aici se iau decizii care se propagă în toata statele UE.

Proteste au fost și peste ocean, unde zeci de mii de oameni s-au prezentat la Washington pentru a mărșălui în semn de protest împotriva vaccinării obligatorii COVID-19 pe 23 ianuarie – unul dintre cele mai mari evenimente și proteste din SUA desfășurate împotriva restricțiilor de la începutul pandemiei. Acolo au vorbit și cunoscuții Dr. Robert Malone și Dr. Peter McCullough alături de zeci alți oponenți ai regimului medical autoritar.

Protest  fost și la Londra al personalului medical împotriva concedierii în masă care se anunță pentru cei nevaccinați. Participanții și-au aruncat uniformele medicale în fața clădirii Guvernului. Peste 70.000 de lucrători medicali sunt în pericol de concediere în Anglia.

Proreste au avut loc în sute de locuri din lume, mai jos sunt doar câteva ilustrate:

Ultimele știri

Greșeli majore în războiul din Ucraina

Războiul din Ucraina este consecința unei serii de erori strategice și de evaluare făcute de toate părțile aflate în conflict. În mod cert, dacă măcar o parte dintre aceste erori ar fi fost evitate,...

Loading



Cele mai citite

   Articole populare


Te-ar putea interesa

Loading


Loading