Toate dispozitivele Apple vor folosi autentificarea facială în următorii ani

by | 26 Jul 2021 | Social

Apple va implementa sistemul de autentificare facială Face ID pe toate telefoanele, tabletele şi PC-urile sale, urmând ca acesta să înlocuiască sau să suplimenteze scanarea amprentei, transmite News.ro.

Apple nu s-a grăbit să-şi doteze toate produsele cu Face ID. Fiind o facilitate considerată premium, aceasta a fost păstrată pentru cele mai scumpe modele de iPhone şi, mai recent, pentru cele mai scumpe iPad-uri.

Acest lucru se va schimba, iar Apple va implementa sistemul Face ID pe toate smartphone-urile, tabletele şi PC-urile pe care le va vinde. Conform Bloomberg, acest lucru se va întâmpla pe parcursul următorilor doi ani.

Asta în ciuda faptului că iPhone-urile ce vor fi lansate anul acesta vor folosi, din nou, Touch ID pentru suplimentarea securităţii şi pentru a face mai convenabilă deblocarea telefonului când utilizatorul poartă mască, deoarece Face ID nu funcţionează în acest caz.

Etichete:

Ultimele știri

Greșeli majore în războiul din Ucraina

Războiul din Ucraina este consecința unei serii de erori strategice și de evaluare făcute de toate părțile aflate în conflict. În mod cert, dacă măcar o parte dintre aceste erori ar fi fost evitate,...

Loading



Cele mai citite

   Articole populare


Te-ar putea interesa

Loading


Loading