(VIDEO) Cum obținem fericirea? Un studiu unic care trebuie văzut, mai ales de cei tineri care au viața în față!

by | 13 Jul 2022 | Social

Universitatea Harvard a reușit să realizeze un studiu unic privind dezvoltarea adulților, obținând în final un răspuns edificator la o întrebare care frământă omenirea de la începuturile ei: Ce ne face fericiți în viață?

Caracterul excepțional al acestui studiu este dat de faptul că s-a desfășurat pe o durată de 75 ani, în care cercetătorii au monitorizat viețile a 724 de persoane, din anii de adolescență până la sfârșitul vieții. La fiecare doi ani, participanții la studiu au răspuns la un set de întrebări, le-au fost înregistrate datele medicale, le-a fost analizat sângele și le-a fost scanat creierul. În cei 75 de ani s-au strâns zeci de mii de pagini de date, iar când toate informațiile au fost corelate și puse cap la cap, cercetătorii au ajuns la concluzie indubitabilă cu privire la sursa principală care ne oferă fericire și o viață sănătoasă. Concluzia o puteți vedea în video-ul de mai jos (cu subtitrarea în limba română asigurată de Știri-alternative).

Studiul este relevant mai ales pentru cei tineri care au viața în față și urmează să ia deciziile majore care le vor determina viitorul. În același timp, cei aflați la mijlocul vieții vor înțelege din acest video care sunt schimbările de pe care încă le pot face în viață pentru a se bucura de o bătrânețe fericită și sănătoasă. Merită văzut!

Etichete:

Ultimele știri

Greșeli majore în războiul din Ucraina

Războiul din Ucraina este consecința unei serii de erori strategice și de evaluare făcute de toate părțile aflate în conflict. În mod cert, dacă măcar o parte dintre aceste erori ar fi fost evitate,...

Loading



Cele mai citite

   Articole populare


Te-ar putea interesa

Loading


Loading