Ziua Femeii: Cea mai curajoasă femeie este un bărbat în opinia regimului Biden

by | 10 Mar 2023 | Social

De Ziua Internațională a Femeii, „Premiul Internațional pentru Femei Curajoase” din acest an a fost înmânat la Casa Albă de secretarul de stat Antony Blinken și Prima Doamnă Jill Biden. Pentru femei, s-ar crede, pentru că premiul este despre onorarea femeilor care se angajează să consolideze poziția femeilor în societate. Dar nici vorbă: un bărbat biologic s-a bucurat de această onoare.

„Premiul IWOC al Secretarului de Stat, aflat la cea de-a 17-a ediție, recunoaște femeile din întreaga lume care au dat dovadă de un curaj, putere și leadership extraordinar în apărarea păcii, justiției, drepturilor omului, justiției și egalității de gen și a autodeterminarii femeilor și fetelor, au demonstrat, în toată diversitatea lor – de multe ori cu un mare risc și sacrificiu personal”, se spune într-un comunicat de presă al Casei Albe.

De fapt, premiul se adresează în primul rând femeilor din părți ale lumii unde nu se pune problema egalității de gen ci mai ales de supraviețuire: sunt onorate, de exemplu, femei din țări africane sau din Orientul Mijlociu care lucrează pentru a ajuta victimele violurilor și violenței.

Este cu atât mai surprinzător când, de Ziua Internațională a Femeii, un bărbat biologic primește un premiu pentru femei. Printre câștigătorii premiilor din acest an se numără „Alba Rueda”, un bărbat biologic care se identifică ca femeie și care luptă cu înverșunare pentru agenda LGBTQ din Argentina. El este responsabil pentru adoptarea Legii cotei de muncă pentru persoanele transgender, care rezervă un procent din locurile de muncă din sectorul public din Argentina pentru persoanele transgender. Ce victorie mare pentru femei!

Și iată cum regimul Biden a demonstrat că cea mai curajoasă femeie este un bărbat. Se pare că n-a găsit o femeie adevărata pentru acest important premiu. Sau nu știa ce este o femeie. Încă o dovadă că bărbații sunt mai buni decât femeile la orice, inclusiv la a fi femeie.

Ultimele știri

Greșeli majore în războiul din Ucraina

Războiul din Ucraina este consecința unei serii de erori strategice și de evaluare făcute de toate părțile aflate în conflict. În mod cert, dacă măcar o parte dintre aceste erori ar fi fost evitate,...

Loading



Cele mai citite

   Articole populare


Te-ar putea interesa

Loading


Loading