Jurnalist de la New York Times decedat cu stop cardiac, la 24 de ore de la administrarea dozei booster

by | 9 Jan 2022 | Sănătate, Social

Carlos Tejada, editor adjunct pentru Asia din partea NY Times, a murit într-un spital din Seul, din Coreea de Sud, la o zi după ce postase pe Instagram că și-a administrat doza booster.

Dublu vaccinat. Alimentat cu Janssen, propulsat de Moderna. Hei, Omicron, lovește-mă cu mucoasa ta umedă”, a scris jurnalistul pe contul său de Instagram, cu puțin timp înainte de a suferi un atac de cord care i-a și adus decesul. A fost “pregătit” pentru Omicron, dar nu s-a “pregătit” deloc pentru efectele adverse ale vaccinului.

În aceeași postare, Carlos Tejada a recunoscut că nu a înțeles textul din formular atunci când și-a făcut vaccinul, ceea ce înseamnă că cei care i-au administrat vaccinul au încălcat regula consimțământului informat.

Tot ce a trebuit să fac a fost să completez acest formular într-o limbă pe care nu o pot citi. Softul de traducere îmi spune că acum aparțin Armatei BTS”, a scris jurnalistul pe Instagram (Armata BTS este o referință la fanii grupului sud-corean K-pop BTS).

La scurt timp după aceste postări, editorialistul de la NY Times a decedat în urma unui atac de cord, după cum a explicat soția sa pe contul său de Twitter:

„Sunt soția lui Carlos, Nora. Cu adâncă mâhnire trebuie să spun că [soțul meu] Carlos a murit noaptea trecută din cauza unui atac de cord. Mi-am pierdut cel mai bun prieten, iar copiii noștri și-au pierdut un tată cu adevărat deosebit. O perioadă nu voi mai fi activă pe social media”, a scris soția jurnalistei.

După cum reiese chiar din postările lui Carlos Tejada, acesta se vaccinase cu Johnson & Johnson înainte de a lua doza booster de la Moderna, deși nu există niciun studiu clinic care să analizeze siguranța și eficacitatea unor doze încrucișate.

Deși legătura cauzală dintre vaccinare și deces este foarte probabilă, mai ales după ce s-a demonstrat că există un risc afecțiuni vasculare în urma vaccinării, colegii săi de la New York Times au evitat să vorbească despre această legătură atunci când i-au anunțat decesul.

Carlos Tejada, editor adjunct pentru Asia din partea The New York Times, care a sprijinit relatarea despre criza globală COVID-19 din 2021 și care a câștigat un premiu Pulitzer, a decedat vineri la un spital din Seul. Avea 49 de ani” – a scris NY Times.

Asta arată cât de părtinitoare a ajuns presa mainstream, care refuză să ia în discuție orice detaliu care ar pune sub semnul întrebării vaccinurile COVID, chiar și atunci când e vorba de un deces din rândul propriilor jurnaliști.

The New York Times este un membru important al Trusted News Initiative despre care am scris aici, făcând parte, alături de Reuters, BBC și Microsoft, din grupul de instituții media care au dezvoltat Project Origin – o platformă de verificare și suprimare a știrilor pe care ei le consideră false sau nepotrivite. Din această postură, The New York Times a devenit una dintre cele mai “feroce” instituții media care susțin retorica oficială pro-vaccinare și vânează orice versiune alternativă pe care încearcă să o demonteze prin propriul fact checker.

Etichete: efecte adverse

Ultimele știri

Greșeli majore în războiul din Ucraina

Războiul din Ucraina este consecința unei serii de erori strategice și de evaluare făcute de toate părțile aflate în conflict. În mod cert, dacă măcar o parte dintre aceste erori ar fi fost evitate,...

Loading



Cele mai citite



Te-ar putea interesa

Loading


Loading