Un adevăr crud reieșit în urma unei farse: Poporul ucrainean face treaba murdară a SUA

by | 16 Feb 2023 | Extern

2 comedianți ruși celebri pentru farsele la telefon, care s-au dat drept reprezentanți ai fostului președinte ucrainean Petro Poroșenko, l-au contactat pe fostul secretar al Apărării al SUA, Mark Esper. Alexei Stolyarov, care a devenit cunoscut sub pseudonimul Lexus, și Vladimir Kuznetsov, cunoscut drept Vovan, au discutat cu fostul ministru și i-au cerut să-și împărtășească opiniile cu privire la rolul Statelor Unite în conflictul din Ucraina.

„Poporul ucrainean face treaba murdară pe care noi aici, în Statele Unite, nu am vrut să o facem și de aceea vom continua să vă sprijinim cu tot ce putem, fie că este vorba de muniție, arme sau informații”, a declarat Esper.

După cum a spus el, influence tot mai mare a Rusiei în alte părți, inclusiv pe continentul african, este o “problemă” pentru Statele Unite. În același timp, el și-a exprimat îngrijorarea că tehnologia americană ar putea ajunge în mâinile unor țări terțe în procesul de livrare de arme către Ucraina.

El a subliniat că Washingtonul consideră că este important ca aceste bunuri să nu cadă în mâini greșite.

Cei doi comedianți ruși sunt celebri pentru astfel de farse. Vladimir Kuznetsov (Vovan) și Aleksi Stolyarov (Lexus) au reușit să păcălească multe persoane celebre, în special politicieni, demascând ipocrizia discursului public. Știri Alternative a mai scris despre acești 2 farsori și numele celebre care le-au căzut victime:

(VIDEO) Ce concluzii decurg din farsa pe care i-au făcut-o rușii președintelui Poloniei Duda? Ce lideri politici au mai fost păcăliți?

Printre victimele celor doi se numără fostul președinte SUA George W. Bush, senatorii și candidații la președinția SUA John McCain și Bernie Sanders, președintele Turciei Recep Erdogan, premierul Canadei Justin Trudeau, prințul Harry, fostul premier al Regatului Unit Boris Johnson, președintele Poloniei, Andrzej Duda, președintele Republicii Moldova Maia Sandu, miniștrii Apărării și de Interne din Marea Britanie, Ben Wallace și Priti Patel etc.

Etichete: farsă

Ultimele știri

Greșeli majore în războiul din Ucraina

Războiul din Ucraina este consecința unei serii de erori strategice și de evaluare făcute de toate părțile aflate în conflict. În mod cert, dacă măcar o parte dintre aceste erori ar fi fost evitate,...

Loading



Cele mai citite

   Articole populare


Te-ar putea interesa

Loading


Loading