Armata australiană transferă “contacții” pozitivilor în tabere de carantină

by | 25 Nov 2021 | Extern

Tabere de izolare pentru cei nevaccinati?  Nu încă dar suntem aproape. Există deja închisoarea pentru nevaccinații din Austria care nu-și plătesc amenzile penale că nu s-au vaccinat.

Ceea ce luni de zile a fost respins ca o teorie a conspirației inactivă se împlinește acum în Teritoriul de Nord al Australiei, sub dictatorul din regiune, Michael Gunner.

Gunner, ministrul șef al Teritoriului de Nord, s-a lăudat cu mândrie că 38 de „contacte apropiate” de cazuri pozitive de Covid au fost transferate în tabere de carantină în camioanele armatei.

Teritoriul de Nord al Australiei avea deja unele dintre cele mai stricte legi de izolare din lumea vorbitoare de engleză. Cele cinci motive admisibile pentru a părăsi casa sunt: ​​cumpărarea de alimente; mișcare timp de până la două ore; îngrijirea; muncă; educaţie.

Această ultimă mișcare a lui Gunner, din partea partidului laburist (de stânga) din Australia, reprezintă o escaladare rapidă a totalitarismului de biosecuritate. Oamenii vizați sunt indigeni australieni (numiți aborigeni), un grup etnic care a fost deosebit de reticent să facă vaccinul Covid.

Ministrul șef Michael Gunner a fost o figură necunoscută până acum în afara Teritoriului de Nord al Australiei (populație 246.500), unde numărul total de decese cauzate de Covid până în prezent este zero și unde este mai probabil să mori fiind mâncat de unul dintre cei 100.000 de crocodili de apă sărată (37 de decese în ultimul deceniu).

Dar ultimele sale declarații în presă l-au ridicat la statutul de notorietate globală de dictator. Într-un videoclip viral, un Gunner cu ochi năuciți, cu fălcile încleștate, a declarat război anti-vaxxeri. Conform definiției sale, aceasta include chiar și persoanele care au fost vaccinate, dar care se opun măsurilor sale draconice.

„Dacă ești anti-măsuri, ești absolut anti-vax”, a spus el.

Regulile din taberele de carantină sunt extrem de stricte. O persoană aflată în carantină trebuie să:

  • stea în camera alocată persoanei, inclusiv pe orice spațiu de verandă alocat camerei, cu excepția cazului în care este permis de un funcționar autorizat; și
    atunci când nu se află în camera lor sau pe veranda lor, rezidenții trebuie să ia toate măsurile rezonabile pentru a sta la cel puțin 1,5 metri distanță de orice altă persoană din unitatea de carantină, cu excepția soțului, partenerului de fapt, a copilului sau a părintelui persoanei respective;
  • pună o mască de protecție atunci când sunt în afara camerei lor, cu excepția cazului în care un funcționar autorizat permite persoanei să îndepărteze masca de față;
  • respecte orice instrucțiuni date de un ofițer autorizat pentru a evita ca oamenii să se adună într-o zonă de carantină;
  • nu trebuie să părăsească zona de carantină în care se află camera alocată persoanei decât dacă persoana este escortată de un ofițer autorizat, cu excepția unei situații de urgență.

Pentru a adăuga insultă la vătămare, se așteaptă ca prizonierii din lagărele de carantină să și plătească pentru încarcerarea lor.

Taxa de carantină pentru o persoană este de 2.500 USD pentru întreaga perioadă de 14 zile. Pentru grupurile de familie de două sau mai multe persoane în cazare comună se aplică un tarif de familie de 5.000 USD.

Persoanele aflate în carantină obligatorie supravegheată vor fi, de asemenea, supuse unor teste înainte de a ieși din carantină. Dacă refuzi un test, se vor adăuga 10 zile la timpul tău de carantină.

Dacă se cere să efectueze încă 10 zile de carantină, se va percepe o taxă suplimentară de 1.750 USD pentru o persoană sau 3.500 USD pentru o familie.

Etichete:

Ultimele știri

Greșeli majore în războiul din Ucraina

Războiul din Ucraina este consecința unei serii de erori strategice și de evaluare făcute de toate părțile aflate în conflict. În mod cert, dacă măcar o parte dintre aceste erori ar fi fost evitate,...

Loading



Cele mai citite

   Articole populare


Te-ar putea interesa

Loading


Loading