Austria angajează oameni pentru a „vâna persoanele care refuză vaccinarea”

by | 22 Dec 2021 | Extern

Sarcina pentru aplicarea amenzilor pe care austriecii nevaccinați vor trebui să le plătească, ca parte a pedepsei lor, va reveni angajatorilor lor, prin reținerea din salariu, fiind necesară o nouă armată de „inspectori” pentru a se asigura că procesul se desfășoară fără probleme.

“Orașul Linz vrea să angajeze oameni care ar trebui să-i vâneze pe cei care refuză vaccinurile”, raportează publicația de știri elvețiană Blick. Orașul Linz, care are 200.000 de locuitori, are o rată de vaccinare de 63%.

Rolul inspectorilor va fi să verifice „dacă cei care nu se vaccinează plătesc cu adevărat pentru asta”.

Vânătorii de nevaccinați vor primi un salariu de 2774 de euro, care va fi plătit de 14 ori pe an, realizând un venit anual de 38.863 de euro.

„Slujba include, printre altele, crearea de amenzi penale, precum și procesarea contestațiilor”, potrivit raportului, adăugând că lucrătorii trebuie să fie „rezistenți” și dispuși să lucreze multe ore suplimentare.

Locurile de muncă sunt deschise numai cetățenilor austrieci, toți care vor trebui fie vaccinați împotriva COVID, fie recuperați complet de COVID.

După cum Știri Alternative a anunțat anterior, nevaccinații din Austria s-ar putea trezi la închisoare timp de un an în temeiul unei noi legi administrative.

Austriecii care nu se vaccinează până în februarie se confruntă cu amenzi de până la 7.200 de euro (8.000 de dolari) pentru nerespectare, iar cei care refuză să plătească riscă, de asemenea, o pedeapsă de 12 luni de închisoare.

Etichete:

Ultimele știri

Greșeli majore în războiul din Ucraina

Războiul din Ucraina este consecința unei serii de erori strategice și de evaluare făcute de toate părțile aflate în conflict. În mod cert, dacă măcar o parte dintre aceste erori ar fi fost evitate,...

Loading



Cele mai citite

   Articole populare


Te-ar putea interesa

Loading


Loading