Biden: „Nu vei lua covid dacă faci aceste vaccinuri”. Și totuși a luat

by | 22 Jul 2022 | Extern

Joe Biden a fost testat pozitiv pentru COVID-19, în ciuda faptului că a purtat mai tot timpul 2 măști suprapuse și a făcut patru injecții dintr-un produs farmaceutic descris ca vaccin dar care nu previne îmbolnăvirea și nici răspândirea bolii.

Miercuri, cu doar câteva ore înainte de testul său pozitiv, Biden a declarat din nou că cel mai bun mod de a „opri răspândirea” este să facem o nouă doză de vaccinuri.

Ca o coincidență miraculoasă, acest diagnostic a venit loc exact la un an după ziua în care Joe Biden a vorbit la o întâlnire politică la CNN (în 21 iulie 2020), în timpul căreia a declarat: „Nu veți lua COVID dacă faceți aceste vaccinuri”.

Cerând americanilor să se vaccineze împotriva Covid-19, Biden a spus atunci:

„Dacă ești vaccinat, nu vei fi internat în spital, nu vei fi în unitatea de terapie intensivă și nu vei muri”.

Apoi câteva momente mai târziu, Biden a spus că, chiar dacă persoanele vaccinate „iau virusul”, „mai mult ca probabil nu se vor îmbolnăvi”.

Biden a mai spus atunci că, din moment ce vaccinurile „acoperă” varianta Delta foarte transmisibilă a virusului: „Nu vei lua covid dacă faci aceste vaccinuri”.

Biden a susținut în mod regulat, contrar dovezilor, că problema COVID este o „pandemie a celor nevaccinați”, promițând că vaccinurile îi vor împiedica pe americanii vaccinați să răspândească virusul.

Iată un sumar al declarațiilor false ale lui Biden despre vaccinurile care „opresc îmbolnăvirea și răspândirea” corona:

Luna trecută, dr. Anthony Fauci, cvadruplu vaccinat, a fost, de asemenea, depistat cu COVID-19, testat fiind pozitiv din nou două săptămâni mai târziu.

Fauci a recunoscut ulterior, în timpul unei apariții la Fox News, că, deși vaccinurile pot proteja de simptomele virusului, ele „nu protejează prea bine” atunci când vine vorba de transmiterea COVID.

Fauci face o concesie surprinzătoare cu privire la vaccinurile COVID-19

 

Ultimele știri

Greșeli majore în războiul din Ucraina

Războiul din Ucraina este consecința unei serii de erori strategice și de evaluare făcute de toate părțile aflate în conflict. În mod cert, dacă măcar o parte dintre aceste erori ar fi fost evitate,...

Loading



Cele mai citite

   Articole populare


Te-ar putea interesa

Loading


Loading