Casa Albă dată in judecată pentru a o forța să predea informații despre afacerile lui Hunter Biden cu România

by | 3 Feb 2022 | Extern

New York Times a dat în judecată Departamentul de Stat pentru a obține e-mailuri de la oficialii ambasadei României trimise între 2015 și 2019 în care se menționează o serie de personalități, inclusiv Hunter Biden, fiul actualului președintelui american și fostul său asociat Tony Bobulinski.

În timp ce cererea a fost trimisă în decembrie 2021, administrația Biden a raspuns celor de la New York Times că cel mai curând posibil să predea informațiile este 15 aprilie 2023. Adică după alegerile pentru congresul american.

Când Ken Vogel de la New York Times a scris despre relațiile lui Hunter Biden ca o potențială „legatura slabă” in alegerea tatălui in funcția de președinte american, echipa de campanie a lui Biden l-a atacat cu cruzime, Facebook și Twitter au cenzurat povestea, în timp ce alții au sugerat că el este un pion al dezinformarii ruse sau Trump, exact ce se intampla acum și in România, daca vorbești despre covid altceva decat naratiunea oficială, clar ești omul rușilor.

Desigur, acuzațiile la adresa lui Hunter Biden par a fi adevărate, iar laptopul infam, uitat la reparat și predat FBI-ului, care pare să fi uitat de el, este acum considerat autentic.

Una dimtre cele mai puternice voci care a negat întreaga poveste a fost cea a lui Kate Bedingfield, care este acum director de comunicare al Casei Albe. Ea a denunțat povestea ca fiind un „act flagrant de malpraxis jurnalistic”. Andrew Bates, care acum este director adjunct, a postat pe Twitter „KEN VOGEL (@kenvogel) este un laș”.

Ei se vor ocupa acum de întrebările despre această poveste în calitate de oficiali ai Casei Albe. Vor trebui să găsesca și o motivație pentru președintele Biden care a spus în mod repetat că nimeni nu l-a acuzat pe Hunter sau familia sa că „a făcut ceva greșit” atunci când, probabil, știa de confiscarea laptopului și de legaturile fiului cu China, Romania, Ucraina, etc. Având în vedere toate astea imi pun întrebarea, de ce nu a fost numit un investigator special, având în vedere declarațiile anterioare ale președintelui Biden, care au fost contrazise de martori, precum și referințele la conturile familiei care apar in aceste e-mailuri.

Mainstream media și FBI ascund informațiile din China, Ucraina, Rusia, România și alte țări. Milioane de dolari au intrat în conturile familiei Biden, în timp ce Joe Biden era vicepreședinte și mai târziu în timp ce se pregătea pentru candidatura la președinție.

Etichete: Biden | corupție

Ultimele știri

Greșeli majore în războiul din Ucraina

Războiul din Ucraina este consecința unei serii de erori strategice și de evaluare făcute de toate părțile aflate în conflict. În mod cert, dacă măcar o parte dintre aceste erori ar fi fost evitate,...

Loading



Cele mai citite

   Articole populare


Te-ar putea interesa

Loading


Loading