Concertul de cor susținut doar cu participanți complet vaccinați se încheie cu un focar de COVID-19

by | 11 Nov 2021 | Extern

Un concert de muzică de cor din Germania, care a permis doar persoanelor complet vaccinate sau recuperate să participe, interzicându-i pe cei care nu sunt vaccinați, dar care ar putea oferi un test negativ, a dus la un focar de COVID-19 care a infectat cel puțin 35 de persoane.

Concertul, care a avut loc la Freigericht (Main-Kinzig), a funcționat în conformitate cu regulile 2G, adică doar cei complet vaccinați și cei care pot dovedi că s-au vindecat de COVID au fost lăsați să participe.

Acest lucru a însemnat că persoanelor care puteau dovedi literalmente că nu au COVID-19, arătând un test negativ, li s-a interzis să intre.

„Evenimentul a avut loc conform regulilor 2G. Asta înseamnă că au fost admiși doar cei care au fost vaccinați și cei care și-au revenit”, se mai spune în raport.

Cu alte cuvinte, focarul a avut loc la un eveniment la care marea majoritate a participanților au fost complet vaccinați.

În ciuda fapt ului că Germania care se confruntă în prezent cu cazuri record de COVID, „oamenii de știință, medicii și politicienii” cer ca aceleași reguli 2G să fie impuse la nivel național, mai degrabă decât regulile 3G care permit un test negativ.

Aceasta înseamnă că persoanele vaccinate care încă pot răspândi virusul vor fi libere să-și desfășoare viața, în timp ce persoanele nevaccinate care pot dovedi că nu au COVID și, prin urmare, nu îl pot răspândi vor fi alungate din societate.

După cum am evidențiat anterior, persoanelor nevaccinate li se va interzice să viziteze celebrele piețe de Crăciun din Berlin iar opțiunea de a oferi un test COVID negativ, probabil să fie eliminată.

Toți cei care participă vor fi, de asemenea, forțați să poarte măști de protecție, în ciuda faptului că piețele sunt afară.

La începutul acestei veri, redactorul-șef al ziarului de top din Germania, Bild, și-a cerut scuze pentru acoperirea știrilor despre COVID prin inducerea obsesivă a fricii în populație, în special în rândul copiilor cărora li s-a spus „că își vor ucide bunica”.

Etichete:

Ultimele știri

Greșeli majore în războiul din Ucraina

Războiul din Ucraina este consecința unei serii de erori strategice și de evaluare făcute de toate părțile aflate în conflict. În mod cert, dacă măcar o parte dintre aceste erori ar fi fost evitate,...

Loading



Cele mai citite

   Articole populare


Te-ar putea interesa

Loading


Loading