Fost medic de la Casa Albă: Biden probabil ia medicamente cognitive pentru a-l ajuta pe tot parcursul zilei

by | 21 Jul 2022 | Extern

Congresmanul și fostul medic de la Casa Albă, Ronny Jackson, a declarat recent că Joe Biden mai mult ca probabil ia medicamente pentru îmbunătățirea funcțiilor creierului pentru a-l ajuta să treacă cu bine de fiecare zi.  El mai crede că Biden va fi forțat să demisioneze ca urmare a deteriorării sale cognitive.

Jackson a făcut comentariile la emisiunea Sunday Morning Futures Fox News a Mariei Bartiromo.

„Ei ascund asta (n.r. apropiații lui Biden) și îi dau medicamente pentru a-i permite să funcționeze?” a întrebat Bartiromo, adăugând: „Știu că se duce acasă în Delaware mult, mai mult decât orice alt președinte”.

„Cine conduce Casa Albă în acest moment și acoperă aceste probleme mentale?” a mai fost întrebat Ronny Jackson.

„Cine trage sforile, cine conduce țara în acest moment, nu știm cu adevărat răspunsul la asta”, a răspuns Jackson, care a fost medic personal atât pentru Barack Obama, cât și pentru Donald Trump.

„Îl pun să vorbească în anumite momente ale zilei, are zile bune și zile proaste; există medicamente care îți pot crește memoria și vigilența și acoperă lucruri de genul acesta temporar, așa că sunt sigur că ceva de acest fel se întâmplă”, a adăugat congresmanul.

Jackson i-a cerut public medicului lui Biden să fie sincer cu privire la situația președintelui. El a susținut că lui Biden i s-a permis inițial să devină președinte pentru ca loialiștii lui Obama să poată popula Casa Albă.

Congresmanul a continuat afirmând că Biden va demisiona înainte de 2024, deoarece declinul său cognitiv „se va agrava, nu se va îmbunătăți odată cu vârsta”, adăugând că un alt motiv, cum ar fi scandalul Hunter Biden, fiul președintelui, poate fi folosit ca scuză pentru a-l înlătura.

„Cred că vor căuta o oportunitate să-l abandoneze în următoarele câteva luni și să încerce să scape de el, pentru că știu că nu poate ajunge până la sfârșitul acestui mandat în 2024”, a spus. Jackson.

Fostul medic de la Casa Albă, Ronny Jackson a mai spus lucrurilor pe nume în privința abilităților cognitive ale lui Joe Biden, declarând ferm că acesta „nu își va termina mandatul” pentru că „mintea lui este dusă”.

Fostul medic de la Casa Albă: „Biden nu își va termina mandatul. Mintea lui e dusă”

Etichete: Biden

Ultimele știri

Greșeli majore în războiul din Ucraina

Războiul din Ucraina este consecința unei serii de erori strategice și de evaluare făcute de toate părțile aflate în conflict. În mod cert, dacă măcar o parte dintre aceste erori ar fi fost evitate,...

Loading



Cele mai citite

   Articole populare


Te-ar putea interesa

Loading


Loading