Fostul medic de la Casa Albă: „Biden nu își va termina mandatul. Mintea lui e dusă”

by | 19 Jul 2022 | Extern

Fostul medic de la Casa Albă, Ronny Jackson spune lucrurilor pe nume în privința abilităților cognitive ale lui Joe Biden, declarând ferm că acesta „nu își va termina mandatul” pentru că „mintea lui este dusă”.

„Biden nu își va termina mandatul. Toată lumea știe că este inapt pentru job. Mintea lui este dusă. Acest lucru nu mai poate continua. Trebuie să demisioneze!”

Jackson, care a făcut parte din echipa medicală de la Casa Albă între 2013-2018 și a servit ca medic personal atât pentru Barack Obama, cât și pentru Donald Trump, a făcut remarcile pe Twitter.

Aprecierile despre Biden vin după un șir lung de comportamente bizare ale acestuia, confuzii, vorbe împleticite, căzături, accese de furie la declarațiile de presă, priviri în gol etc.

Suntem terminați! Iată cine conduce lumea liberă! (FOTO în articol)

Obama, deloc surprinzător, a sărit în apărarea lui Biden

Fostul medic, care acum este congresman din Texas, a făcut aceste comentarii după ce a fost făcut public faptul că Barack Obama i-a trimis lui Jackson un e-mail în care îl condamna pentru că a pus sub semnul întrebării capacitatea cognitivă a lui Biden.

„Trebuie să-mi exprim dezamăgirea față de lovitura ieftină pe care ați dat-o lui Joe Biden pe Twitter”, a scris Obama, adăugând: „A fost neprofesionist și sub statura funcției pe care ați ocupat-o cândva. A fost, de asemenea, lipsit de respect pentru mine și pentru mulți prieteni pe care i-ați avut în administrația noastră.”

„Ați fost medicul personal al președintelui Statelor Unite, precum și un amiral în Marina SUA”, a remarcat Obama, afirmând: „Mă aștept la mai bine și sper, după reflecție, că vă veți aștepta la mai mult de la voi în viitor”.

Jackson a răspuns la e-mail în mod public, în timpul unei apariții la emisiunea Fox News a lui Sean Hannity.

El a subliniat ipocrizia pură a stângii, care a pus la îndoială în mod constant abilitățile cognitive ale lui Donald Trump, în ciuda faptului că acesta a trecut cu ușurință toate testele, în timp ce ataca pe oricine îndrăznea să-și exprime îndoiala cu privire la declinul cognitiv evident al lui Biden.

Hannity ia sugerat lui Jackson să pretindă scuze de la Obama, având în vedere dovezile copleșitoare că Biden are probleme cognitive uriașe și chiar demență cu debut precoce.

Jackson a spus că observă că „în fiecare zi” Biden arată semne suplimentare de declin cognitiv, afirmând: „El are nevoie de o evaluare cognitivă serioasă și dacă nu este dispus să o facă, îi voi administra eu testul, îl voi face.eu.. acest om e din ce în ce mai rău; este jenant.”

Fostul medic a atras atenția asupra unui alt incident ciudat în timpul vizitei lui Biden în Israel, când părea să fie confuz cu privire la ce trebuie să facă și mai târziu a făcut o gafă verbală absurdă despre Holocaust.

După ce a părăsit Air Force One, Biden a spus că este vital să fie cunoscute atrocitățile naziste din cel de-al Doilea Război Mondial pentru a „păstra vii adevărul și onoarea Holocaustului”. El s-a corectat prompt spunând „…oroarea Holocaustului”, dar răul a fost făcut.

„Nu inspiră încredere în nimeni și este un moment periculos să ai un comandant șef și un șef de stat ca acest om chiar acum”, a concluzionat fostul medic de la Casa Alba, Ronny Jackson.

E de notorietate că la finalul unui discurs din aprilie, Joe Biden s-a întors și a întins mâna ca și cum ar fi vrut să salute pe cineva. Însă nu era nimeni pe scenă și nici în jurul lui, Biden umplându-se de penibil.

La fel de celebre sunt minciunile aberante pe care le crede despre sine – că a lucrat ca „profesor titular” la Universitatea din Pennsylvania, deși nu a predat niciodată, că a fost arestat când a mers în Africa de Sud să-l viziteze pe Mandela (nu a fost arestat).

Ultimele știri

Greșeli majore în războiul din Ucraina

Războiul din Ucraina este consecința unei serii de erori strategice și de evaluare făcute de toate părțile aflate în conflict. În mod cert, dacă măcar o parte dintre aceste erori ar fi fost evitate,...

Loading



Cele mai citite

   Articole populare


Te-ar putea interesa

Loading


Loading