În timp ce milioane de oameni au sărăcit, Fauci a câștigat 1,7 milioane de dolari în 2020

by | 18 Jan 2022 | Extern

Milioane de americani au fost forțați să rămână acasă în ultimii 2 ani de politicienii autocrați și birocrații din domeniul sănătății și s-au chinuit să-și asigure un trai mizer cât să nu moară de foame pentru că nu erau “lucrători esențiali”. Mulți nu au avut cu ce să plătească creditele, alții au intrat în faliment dar toți și-au văzut visele spulberate.

În tot acest timp familia doctorului Anthony Fauci a încasat 1.776.479 de dolari într-un an, 2020. Adică 4867 dolari pe ZI.

În plus, s-a plimbat, a mers la birou între oameni, a călătorit, a mâncat la restaurant în timp ce plebea era țintuită în case, cu interdicție de a merge la muncă, de a se întâlni cu rudele și prietenii, de a sărbători Crăciun, Paște etc. Poate vă întrebați de ce ne interesează ce face Fauci? Pentru că este un șef  medical al lumii  libere, care este urmat îndeaproape de toate țările lumii. De fapt el a influențat negativ viața a sute de milioane de oameni.

De unde a obținut Fauci veniturile colosale?

Conform dezvăluirilor făcute de Forbes, obținute de Open The Books, guvernul federal i-a plătit lui Fauci și soției sale Christine Grady, care lucrează și ea la National Institutes of Health (Institutul de Național de Sănătate), 868.812 USD în venituri și beneficii combinate în 2020. Pe lângă salariile lor federale, familia  Fauci a primit, de asemenea, redevențe și beneficii în valoare totală de cel puțin 113.298 USD, în timp ce conturile lor de investiții au crescut cu 794.369 USD.

Ce salariu are Fauci?

Fauci a câștigat 434.312 USD în 2020 ca director al Institutului Național de Alergii și Boli Infecțioase.

Soția sa, Christine Grady, este bioeticianul șef la National Institutes of Health a avut salariu anual de 234,284 USD în 2020.

Salariul lui Fauci depășește salariile tuturor celor 4,3 milioane de angajați federali, inclusiv președintele și generalii de patru stele din armata SUA.

Între 2010 și 2020, dr. Fauci a câștigat o compensație în numerar de 3,7 milioane de dolari, din istoricul salarial pe zece ani al angajatorului său federal.

Valoarea totală a contului de investiții al Dr. Fauci a fost de 8,4 milioane de dolari, iar investițiile soției sale au totalizat încă 2,1 milioane de dolari.

Etichete: Fauci

Ultimele știri

Greșeli majore în războiul din Ucraina

Războiul din Ucraina este consecința unei serii de erori strategice și de evaluare făcute de toate părțile aflate în conflict. În mod cert, dacă măcar o parte dintre aceste erori ar fi fost evitate,...

Loading



Cele mai citite

   Articole populare


Te-ar putea interesa

Loading


Loading