Nevaccinații vor fi paziți în hipermarket; pot cumpăra doar mâncare și medicamente

by | 27 Jan 2022 | Extern

În cadrul schemei draconice de certificate verzi din Quebec, Canada persoanele nevaccinate care vor să meargă în hipermarketuri precum Walmart și Costco vor trebui să fie însoțite de angajați pentru a se asigura că nu cumpără altceva decât produse alimentare sau produse farmaceutice.

Certificatul verde urmează să se aplice în magazinele mari, de peste 1500 metri pătrați. Sunt exceptate magazinele alimentare, farmaciile și benzinăriile.

Dar pentru că hipermarketurile vănd și alte bunuri decât cele alimentare și sunt situate în centre comerciale care au și alte magazine, legiuitorii din Quebec au venit cu ideea absurdă a paznicului la cumpărături „pentru a se asigura că ei (cei nevaccinați) nu merg să cumpere alte produse sau alte articole care ar putea fi în magazin”, potrivit postului tv CBC.

Cu alte cuvinte, pentru a opri răspândirea COVID-19, paria societății, nevaccinații, trebuie împiedicați să cumpere lucruri precum șosete și produse electronice.

„Pentru farmaciile situate în magazine mari, precum Walmart sau Costco, o persoană nevaccinată trebuie să fie „însoțită în orice moment în timpul călătoriilor sale de un angajat al afacerii, farmaciei sau orice altă persoană mandatată de aceasta în acest scop. ”, relatează CBC, citând decretul. „Această persoană nu poate achiziționa alte produse decât cele legate de serviciul farmaceutic pe care îl primește.”

Acesta este încă un alt indiciu al modului în care certificatele pentru vaccinuri sunt pur și simplu un mijloc de pedepsire a celor nevaccinați pentru neascultarea regimului. Nu ai actele potrivite, “nu ești cetățean”, cum zice Macron.

Autoritățile din Quebec par să fie deosebit de dornice în acest sens, având în vedere că la începutul acestei luni, au anunțat o interdicție pentru ca persoanele nevaccinate să poată cumpăra marijuana sau băuturi alcoolice. Deci li se refuză și plăcerile lumești, să fie total nefericiți.

În septembrie 2020, autoritățile din Quebec City au anunțat că vor izola cetățenii „necooperanți” într-o unitate de coronavirus, a cărei locație a rămas secretă.

Toate aceste măsuri sunt implementate, în ciuda faptului că nu există absolut nicio dovadă în lumea reală că pașapoartele de vaccinare opresc răspândirea virusului. În toate țările în care a fost folosit, cazurile de infectări au crescut exponențial.

Înseamnă că doar cei vaccinați, care încă pot răspândi virusul, își pot vedea liberi de viața lor, în timp ce cei care pot dovedi literalmente pe loc, prin test, că nu au virusul sunt supuși apartheidului medical. Deci mai pe întelesul iubitorilor de regimuri autoritare, oamenii sănătoși nevaccinați sunt pedepsiți de societate.

De altfel dezgustul și discriminarea față de cei ce nu doresc să se vaccineze izvorăsc de la cel mai înalt nivel. Prim-ministrul canadian Justin Trudeau a spus public că simpla existență a persoanelor nevaccinate este ceva ce nu mai trebuie tolerat.Si ca să se asigure că lumea îi va urî cu tărie a inventat și cele mai la modă păcate, misoginismul și rasismul:

„Ei nu cred în știință/progres și sunt foarte adesea misogini și rasiști… Acest lucru ne face, ca lider și ca țară, să facem o alegere: tolerăm acești oameni?”.

Pentru a întări stilul autoritar de guvernare a lui Trudeau, Agenția de Sănătate Publică din Canada a recunoscut că a accesat ilegal datele de locație de pe 33 de milioane de dispozitive mobile pentru a monitoriza mișcarea oamenilor în timpul carantinei.

Etichete: absurd | Canada | restricții

Ultimele știri

Greșeli majore în războiul din Ucraina

Războiul din Ucraina este consecința unei serii de erori strategice și de evaluare făcute de toate părțile aflate în conflict. În mod cert, dacă măcar o parte dintre aceste erori ar fi fost evitate,...

Loading



Cele mai citite



Te-ar putea interesa

Loading


Loading