Nu s-a săturat: Bill Gates avertizează că va veni o variantă „și mai fatală” de corona

by | 5 May 2022 | Extern

Bill Gates avertizează că pandemia de COVID-19 nu s-a încheiat, afirmând că este posibil să apară o variantă „și mai fatală” a virusului.

Cofondatorul Microsoft a făcut aceste remarci în timpul unui interviu pentru Financial Times.

„Suntem în continuare expuși riscului ca această pandemie să genereze o variantă care ar fi și mai transmisivă și chiar mai fatală”, a spus Gates, adăugând că nu vrea să sune ca o „voce a morții și a morții”.

Filantropul a afirmat că există un risc „cu mult peste 5%” ca o tulpină mai virulentă să apară, adăugând: „Nici nu am văzut ce e mai rău.”

Gates a făcut aceste comentarii în timp ce promova noua sa carte „Cum să previi următoarea pandemie”.

Miliardarul a avertizat despre viitorul unui super-virus în timpul unui TED Talk din 2015.

Luna trecută, în timp ce promova o „soluție” globală a sănătății guvernamentale pentru „prevenirea pandemiei” de un miliard de dolari la un alt TED Talk, Bill Gates a abordat „teoriile conspirației” referitoare la el și la vaccinurile COVID, numindu-i „nebuni” pe cei care vorbesc despre ele.

Gates a proclamat că este „cam ciudat”, că oamenii nu-l plac, adăugând „Se transformă situația asta în ceva în care apar mereu oameni nebuni?”

În timpul unui eveniment la Conferința de Securitate de la München din februarie, Gates a spus că „din păcate” Omicron este un „tip de vaccin” și „a făcut o treabă mai bună în… a ajunge la populația lumii decât am făcut-o cu vaccinuri”, oferind imunitate naturală.

Etichete: Bill Gates

Ultimele știri

Greșeli majore în războiul din Ucraina

Războiul din Ucraina este consecința unei serii de erori strategice și de evaluare făcute de toate părțile aflate în conflict. În mod cert, dacă măcar o parte dintre aceste erori ar fi fost evitate,...

Loading



Cele mai citite

   Articole populare


Te-ar putea interesa

Loading


Loading