NYPD dorește ca magazinele să solicite clienților să scoată masca la intrare

by | 7 Mar 2023 | Extern

S-a intors lumea cu fundul în sus! Departamentul de Poliție din New York sfătuiește firmele să le ceară clienților să-și scoată masca înainte de intrare in magazin, având în vedere numărul mare de furturi și jafuri din oraș.

Îndepărtarea măștilor ar trebui să devină o „condiție de intrare în magazin”, a declarat șeful departamentului NYPD, Jeffrey Maddrey, la o conferință de presă, menționând că infractorii au profitat de purtatul măștii pentru a evita detectarea camerelor de supraveghere.

Seful poliției a continuat:

„Oamenii vin la afacerile noastre, uneori cu măști, alteori cu măști, glugă și mănuși de latex, li se permite să intre în magazin iar apoi avem un jaf”.

„Solicităm firmelor să facă din aceasta o condiție de intrare [în magazin]: oamenii, atunci când intră, să-și arate fața, să se identifice”, a continuat el.

„De la pandemie, acesta este un mod de viață pentru noi, în care oamenii poartă măști în mod regulat”, a spus el. „Dar vedem că acest lucru este folosit prea mult ca un șiretlic pentru a intra în magazine și pentru a produce pagube.”

„Avem nevoie ca firmele să fie proactive și să-și facă diligența. Trebuie să ne asigurăm că oamenii se identifică”, a spus Maddrey.

Tot ce sper este ca Arafatul lor american este să-l ia pe acest individ de guler și să dea cu el de pământ! Cum își permite să forțeze oamenii să-și scoată masca! Sau poate o fi citit și el raportul asta care demonstrează că am purtat-o degeaba!

Etichete: COVID-19

Ultimele știri

Greșeli majore în războiul din Ucraina

Războiul din Ucraina este consecința unei serii de erori strategice și de evaluare făcute de toate părțile aflate în conflict. În mod cert, dacă măcar o parte dintre aceste erori ar fi fost evitate,...

Loading



Cele mai citite

   Articole populare


Te-ar putea interesa

Loading


Loading