Rușinos! Cei 30 de democrați care îi cereau ieri lui Biden sa faca pace, azi s-au răzgândit

by | 26 Oct 2022 | Extern

Ca răspuns la furia bipartizană intensă față de scrisoarea pe care au emis-o ieri cu privire la dorința unei căi spre pace în Ucraina, grupul celor 30 de reprezentanți democrați din Congres emite o nouă declarație prin care jură loialitate deplină  față de politicile de război ale lui Biden și sprijin total pentru finanțarea fără limite a războiului în Ucraina.

Biden are în propriul partid “trădători putiniști” care cer încetarea războiului

În scrisoarea inițială îi spuneau lui Biden că eforturile diplomatice ar trebui să fie, de asemenea, o parte a abordării SUA de a pune capăt războiului, care a avut un impact catastrofal asupra poporului ucrainean, dar și amenință aprovizionarea globală cu alimente și provoacă sărăcie prin creșterea costurilor combustibilului și cerealelor.

Cei 30 de democrați, ce formeză grupul progresiștilor, au precizat că nu era locul Statelor Unite să facă presiuni asupra Ucrainei pentru a accepta un acord, scriind că orice „cadru ar include probabil stimulente pentru a pune capăt ostilităților, inclusiv o formă de scutire a sancțiunilor, și să stabilească garanții de securitate pentru o Ucraină liberă și independentă, care să fie acceptabile pentru toate părțile, în special pentru ucraineni”.

„În calitate de legislatori responsabili pentru cheltuirea a zeci de miliarde de dolari ai contribuabililor americani în asistență militară în conflict, credem că o astfel de implicare în acest război creează, de asemenea, responsabilitatea Statelor Unite de a explora în mod serios toate căile posibile, inclusiv angajamentul direct cu Rusia, pentru a reduce daunele și pentru a sprijini Ucraina în obținerea unui acord pașnic”, au scris parlamentarii.

Însă imediat s-a dezlănțuit furia fanilor războiului atât în Congres dar și în media. Aflați în fața posibilitătii de a-și pierde sprijinul politic, mai ales acum înainte de alegeri, în mod dramatic cei 30 au dat înapoi. Mai întâi au spus că au întocmit scrisoarea mai demult și că acum situația nu mai este aceeași, deci nu mai cazul să ceară pace.

Mai mult conducătoarea acestui grup de pregresiști democrați a transmis o declarație de sprijin necondiționat pentru războiul plătit de Biden.

„Diplomația este un instrument important care poate salva vieți, dar este doar un instrument. După cum am precizat în mod explicit în scrisoarea noastră și vom continua să lămurim, îl sprijinim pe președintele Biden și angajamentul administrației sale de a nu face nimic despre Ucraina fără Ucraina.” (declarația nr. 2).

Dar pentru că regimul militarist Biden nu a fost mulțumit și semnalele de retragere au fost clar transmise, grupul a mers mai departe și azi a transmis o noua declarație în care șefa grupului progresist retrage scrisoarea și își asumă vina pentru că a transmis din greșeală acestă scrisoare. De fapt, un angajat e de vină că publicat de capul lui scrisoarea publică pentru Casa Albă. (declarația nr. 3)

O minciună gogonată ce contrazice a doua declarație și care demonstrează ce politicieni mici sunt, fără coloana vertebrală, ce pot fi manipulați ca niște marionete și pot cânta ca un tonomat pentru cine are fisa.

O noua demonstrație clară că progresiștii de peste tot sunt prin natura lor regresiști care ne trimit înapoi în epoca războaielor, a foametei, a nesiguranței, a segregării după culori sau vaccinuri, a egalității între oameni dar în sărăcie, a politicii pumnului în gură.

Etichete: ipocrizie | progresism | SUA

Ultimele știri

Greșeli majore în războiul din Ucraina

Războiul din Ucraina este consecința unei serii de erori strategice și de evaluare făcute de toate părțile aflate în conflict. În mod cert, dacă măcar o parte dintre aceste erori ar fi fost evitate,...

Loading



Cele mai citite

   Articole populare


Te-ar putea interesa

Loading


Loading