Fake news ordinar la Curtea Supremă a SUA; iată cum judecătorii politici susțin sistemul autoritar

by | 10 Jan 2022 | Fact-Check

În acest moment, toți ochii sunt ațintiți asupra Curții Supreme, deoarece sunt prezentate argumentele cu privire la legalitatea ordinului de vaccinare obligatorie al președintelui Joe Biden pentru întreprinderile private.

Judecătorii au început audierile vineri, iar unii dintre judecătorii liberali au împărtășit câteva gânduri ridicole despre ceea ce credeau că sunt fapte referitoare la COVID-19, de fapt fiind niște minciuni ordinare, propagandistice.

Prima minciună

Judecătoarea Elena Kagan (democrată) a sugerat că administrarea vaccinului reduce răspândirea COVID-19, o afirmație îndoielnică care este contestată de numărul în creștere ultra rapidă a cazurilor la nivel mondial. Opinia lui Kagan este că:

aceasta este politica cea mai orientată spre oprirea tuturor acestor lucruri.

A doua minciună

Judecătorul Stephen Breyer (democrat) a părut, de asemenea, să creadă că vaccinarea îi va împiedica pe oameni să răspândească virusul și a susținut că argumentul potrivit căruia mai mulți oameni ar părăsi forța de muncă din cauza vaccinării obligatorii este discutabil, deoarece

mai mulți ar putea renunța atunci când descoperă că trebuie să lucreze împreună cu alții nevaccinați pentru că asta înseamnă că ar putea face boala.

Și mai mulți vor renunța pentru că poate vor muri, sau poate vor fi în spital, sau poate vor fi bolnavi și vor trebui să stea acasă două săptămâni.

A treia minciună, a patra minciună

Judecătorul Stephen Breyer a părut, de asemenea, să susțină că dacă toată lumea ar fi vaccinată, pandemia s-ar opri și nimeni nu s-ar îmbolnăvi de boală înainte de a spune că au fost „750 de milioane de cazuri noi ieri în Statele Unite”, chiar dacă populația Statelor Unite este de aproximativ 331. milioane de oameni.

Minciuni fără  număr

Judecătoarea Sonia Sotomayor a continuat cu propriile ei fapte alternative, fiind de departe campiona mincinoșilor, trezind invidia politicienilor.

„Infectarea cu COVID îi ține pe oameni departe de locul de muncă pentru perioade extraordinare de timp”, a spus judecătoarea, (când de fapt marea majoritate a infectaților sunt pozitivi fără simptome iar cei au simptome, boala durează 2-3 săptămâni; cei cu boli grave sau predispoziții au simptomatologie mai mult).

Apoi ea a spus că „aceste cifre arată că omicronul este la fel de mortal și provoacă simptome la fel de grave la cei nevaccinați ca și delta”, chiar dacă studiile arată că varianta Omicron este semnificativ mai puțin severă iar statisticile de pretutindeni arată că cei mai expuși sunt vaccinații.

Ea a făcut, de asemenea, afirmația falsă că „spitalele au aproape toate capacitate maximă” și a spus că peste 100.000 de copii sunt internați cu COVID și pe ventilatoare, ceea ce nu este, de asemenea, adevărat.

Directorul CDC, Rochelle Walensky, a clarificat că numărul copiilor spitalizați cu COVID-19 nu se apropie de statisticile prezentate vineri de judecătorul Curții Supreme Sonia Sotomayor.

Vorbind cu „Fox News Sunday”, Walensky a oferit o actualizare cu privire la cifrele actuale, confirmând realizatorului Bret Baier că există mai puțin de 3.500 de copii în spitale cu COVID-19.

Mai mult, conform Centrului pentru Controlul și Prevenirea Bolilor, au existat mai puțin de 100.000 – 82.843 mai exact – internări în spital ale copiilor confirmați cu covid începând cu 1 august 2020.

O minte clară în negura minciunilor

Judecătorul Clarence Thomas a fost printre judecătorii conservatori care par să fie de partea încheierii obligativității și a atacat unele dintre minciunile colegilor săi.

Au existat sugestii de discuții, sau cel puțin pare a fi subînțeles, că vaccinările sunt eficiente și previn un anumit grad de infecție pentru alții. Vaccinurile nu par a fi foarte eficiente în oprirea răspândirii transmiterii.

Rezultatul de la Curtea Supremă este foarte important în demersul de a păstra libera alegere în privința vaccinării prin anularea ordinului lui Biden de a obliga angajații din sistemul privat (alături de cei din sistemul privat) de a vaccina, altfel își pot pierde locul de muncă.

Însă cu asemenea judecători politici prinși în bula propagandei vacciniste, care a terorizat populația 2 ani prin teamă, minciuni, exagerări și cenzură, nu e de mirare că politicienii devin tot mai autoritari. Când ai așa un scut, totul e posibil!

Etichete: fake news

Ultimele știri

Greșeli majore în războiul din Ucraina

Războiul din Ucraina este consecința unei serii de erori strategice și de evaluare făcute de toate părțile aflate în conflict. În mod cert, dacă măcar o parte dintre aceste erori ar fi fost evitate,...

Loading



Cele mai citite

   Articole populare


Te-ar putea interesa

Loading


Loading