AUR cere retragerea măririi taxelor: Vine prăpădul! Mai vor bani de furat

by | 6 Jul 2022 | Politică

„Vine prăpădul! Nu era suficient că avem o inflație galopantă, din cauza imbecililor care ne conduc. După aplicarea noilor măsuri fiscale, vom fi nevoiţi să scoatem și mai mulţi bani din buzunar. Partidele lui Iohannis, PNL și PSD, mai vor bani de furat! Trebuie să le oprim!” se arată în declarația AUR ca urmare a publicării măsurilor fiscale propuse de PSD-PNL ce cuprind măriri de taxe, impozite și accize cu efect imediat.

Noi creșteri de taxe și impozite anunțate de Guvernul PSD – PNL

„Coaliția toxică PSD-PNL-UDMR vrea să dea o ultimă lovitură antreprenorilor români: 60% creștere a impozitului pe dividende și 80% creștere a TVA pentru industria HORECA!”

George Simion:

„În loc să procedeze la debirocratizare, la reducerea numărului de instituții publice, la eliminarea pensiilor speciale nesimțite și, în general, să avem un stat mai suplu și mai democratic, guvernanții aplică lovitură după lovitură antreprenorilor români. Atât îi duce capul. După ce au dat cu o mână 50 de bani, o bătaie de joc resimțită ca atare de fiecare român, acum iau lacom cu cealaltă mână de la antreprenorii români, împingând-i spre faliment. Cerem PSD, PNL și UDMR să își schimbe urgent atitudinea și să își retragă propunerile.”

Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) solicită partidelor aflate la guvernare să renunțe la propunerea de creștere a impozitului pe dividende și a TVA-ului pentru industria HORECA, măsuri fiscale care ar afecta dramatic antreprenorii români.

Etichete: AUR

Ultimele știri

Greșeli majore în războiul din Ucraina

Războiul din Ucraina este consecința unei serii de erori strategice și de evaluare făcute de toate părțile aflate în conflict. În mod cert, dacă măcar o parte dintre aceste erori ar fi fost evitate,...

Loading



Cele mai citite

   Articole populare


Te-ar putea interesa

Loading


Loading