Breaking: Documente recent publicate arată că Pfizer și FDA știau de o stimulare a infecției sub acțiunea anticorpilor la vaccinați

by | 4 Apr 2022 | Red Pill

Administrația pentru Alimente și Medicamente, din SUA (FDA) a lansat un alt lot de documente interne Pfizer, sub ordin judecătoresc, care arată noi dovezi că, deși Pfizer și FDA știau despre fenomenul de stimulare a infecției sub acțiunea anticorpilor (Antibody-Dependent Enhancement, ADE), au încercat să-l ascundă opiniei publice.

Tezaurul de peste 11.000 de pagini de documente, lansat la 1 aprilie, dezvăluie că ambele organizații știau vaccinul induce ADE, dar nu făcut public acest lucru, susținând că „nu au fost ridicate noi probleme de siguranță”.

ADE se manifestă atunci când vaccinul ARNm supra-stimulează sistemul imunitar provocând o reacție excesivă a organismului, potențial mortală.

Variantele Delta și Omicron ar putea fi o consecință a vaccinării COVID în masă?

După punerea pe piață a vaccinului, în raportul Pfizer neredactat au fost menționate numeroase cazuri de stimulări ale infecției sub acțiunea anticorpilor asociate cu vaccinul (VAED):

Din Daily Exposé:

“O investigație a datelor oficiale ale guvernului a dezvăluit că, în comparație cu persoanele nevaccinate, cei care au urmat  schema completă de vaccinare au șanse de până la 3 ori mai mari de a fi infectați cu Covid-19, de 2 ori mai multe șanse de a fi spitalizate cu Covid-19 și de 3 ori mai multe șanse de a muri de Covid-19.

Întrebarea este, de ce?

Cel mai probabil răspuns este că cei vaccinați ar putea suferi de o stimulare a infecției sub acțiunea anticorpilo, care induce așa-numita furtună de citokine. Aceasta înseamnă că vaccinurile anti Covid-19 determină sistemul imunitar să reactioneze în exces atunci când intră în contact cu virusul, agravând boala.

Întrebarea este de ce Pfizer și FDA nu au prezentat aceste cifre alarmante la momentul respectiv?”

Aceste date explică de ce Pfizer a încercat să-și ascundă documentele interne timp de 75 de ani, solicitare respinsă de către judecătorul federal care s-a pronunțat într-un proces legat de Legea libertății de informare, intentat de către o coaliție de medici și cercetători din organizația nonprofit Public Health and Medical Professionals for Transparency.

Etichete: Pfizer | vaccin

Ultimele știri

Greșeli majore în războiul din Ucraina

Războiul din Ucraina este consecința unei serii de erori strategice și de evaluare făcute de toate părțile aflate în conflict. În mod cert, dacă măcar o parte dintre aceste erori ar fi fost evitate,...

Loading



Cele mai citite

   Articole populare


Te-ar putea interesa

Loading


Loading