Stați liniștiți, vom vedea cum a fost aprobat vaccinul Pfizer peste 75 de ani, conform FDA

by | 28 Dec 2021 | Sănătate

Într-un articol anterior Știri alternative  a explicat că FDA (Administrația pentru Alimente și Medicamente) a cerut unui judecător federal să facă publicul să aștepte până în anul 2076 pentru a dezvălui toate datele și informațiile pe care s-a bazat pentru a autoriza vaccinul Pfizer împotriva COVID-19. Adică un termen de 55 de ani.

Firma de avocatură care a inițiat procesul, Siri & Glimstad, în numele PHMPT (Profesioniști medicali șî din sănătate publică pentru transparență), a cerut ca aceste informații să fie dezvăluite în 108 zile – același timp necesar pentru ca FDA să revizuiască și să licențieze vaccinul Pfizer.

Curtea a ordonat părților să depună memorii în sprijinul pozițiilor lor respective până pe 6 decembrie 2021. Rezumatul FDA, incredibil, se dublează. Acum solicită efectiv să aibă cel puțin până în 2096 pentru a produce documentele Pfizer. Nu o greșeală de tipar. Un total de cel puțin 75 de ani.

În afară de producerea inițială a aproximativ 12.000 de pagini în aproximativ două luni, FDA dorește să se angajeze doar să producă 500 de pagini pe lună. FDA a dezvăluit, de asemenea, că are de produs aproximativ 451.000 de pagini.

Mai jos găsiți cererea PHMPT (click pe imagine):

Răspunsul FDA (click pe imagine):

“Bucurați-vă. Și dacă vi se pare greu de crezut ceea ce citiți, chiar este distopic ca guvernul să dea Pfizer miliarde, să ordone americanilor să facă vaccinurile, să interzică americanilor să dea în judecată compania pentru vătămare, dar totuși refuză să lase americanii să vadă datele care stau la baza licenței sale. Lecția încă o dată este că drepturile civile și individuale nu ar trebui să fie niciodată condiționate de o procedură medicală”, scrie avocatul Aaron Siride la firma de avocatură Siri & Glimstad care a chemat FDA în instanța.

Etichete:

Ultimele știri

Greșeli majore în războiul din Ucraina

Războiul din Ucraina este consecința unei serii de erori strategice și de evaluare făcute de toate părțile aflate în conflict. În mod cert, dacă măcar o parte dintre aceste erori ar fi fost evitate,...

Loading



Cele mai citite

   Articole populare


Te-ar putea interesa

Loading


Loading