De ce toate statele lumii au urmat retorica oficială privind vaccinarea COVID?

by | 15 May 2022 | Red Pill

O conspirație globală susținută în egală măsură de state care au relații antagonice foarte puternice este o ipoteză greu de acceptat chiar și pentru cei mai înfocați susținători ai teoriei conspirației. Cum ar putea ca SUA sa se alinieze în acțiuni cu China sau Rusia? Cum ar putea Israel, Siria și Iran să urmeze același politici publice?

Ipoteza pe care o propunem aici nu are la bază o conspirație complexă, elaborată la nivel mondial de niște decidenți oculți chiar mai puternici decât șefii marilor puteri ale lumii. Explicația pornește de la slăbiciunile umane, de la teamă, de la neputință, de la imperfecțiunile sistemelor poitice din toată lumea. Iată ipoteza:

  1. Lumea s-a speriat de noul coronavirus și nimeni nu știa cum trebuie să reacționăm. Amintiți-vă imaginile din Lombardia cu bolnavi pe holurile spitalelor și cu coșciuge înșirate în săli de sport! Într-o epocă a mediatizării, acele imagini au îngrozit o lume întreagă. Decidenții din toate statele trebuiau să vină cu soluții, pentru a evita decontul electoral al responsabilității față de cel mai groaznic deznodământ: decesele iminente ale miilor și miilor de cetățeni!
  2. OMS a fost singurul reper mondial de acțiune în pandemie. Ce lideri politic ar fi îndrăznit să se abată de la recomandările OMS și să vină cu soluții diametral opuse? Marea Britanie și Suedia au propus calea „imunizării de turmă”. Doar cea din urmă a și pus-o în practică. Toți ceilalți lideri politici ai lumii nu au îndrăznit să conteste recomandările OMS. Cum să facă așa ceva un lider al unei națiuni, care apoi, în cazul unor rezultate contrare, ar fi riscat să fie răsturnat de la putere? Așa se face că toți liderii lumii, indiferent de ideologii, de viziuni sau de sisteme politice, au urmat hipnotizați OMS, ca pe o instanță care le justifica acțiunile și  care avea la dispoziție toate informațiile din întreaga lume. Da, aici putem presupune că a fost lobby intens în favoarea vaccinării, în detrimentul altor tratamente. Detalii
  3. Vaccinul a fost așteptat ca o mare izbăvire. Toată lumea aștepta cu sufletul la gură apariția vaccinului, a antidotului. Nimeni nu vorbea atunci de proteina Spike, de tehnologia ARNm. Nu existau îndoieli privind noile metode. Vaccinul era privit cum fusese prezentat în toate producțiile cinematografice, ca pe o soluție eficientă, sigură și izbăvitoare care punea capăt unui coșmar al întregii umanități. Toți decidenții așteptau cu înfrigurare apariția soluției care să le salveze națiunile.
  4. Big Pharma a pus condiții decidenților. Reprezentanții marilor companii farmaceutice capabile să dezvolte un nou vaccin au mers la decidenți și le-au spus că trebuie să investească  miliarde de dolari. Iar pentru a face o astfel de investiție uriașă fără riscul de a eșua, big pharma a cerut două garanții: 1) guvernanții să le garanteze că vor cumpăra vaccinul când va fi disponibil și 2) autoritățile să înlăture sau să suprime orice tratament alternativ care le-ar fi putut pune în pericol investițiile într-un nou vaccin. Neavând soluții clare la acel moment, decidentii politici au acceptat condițiile Big Pharma. Atunci a fost prima crimă politică. În așteptarea vaccinului-minune, sute de mii de oameni, poate milioane au murit fără a avea acces la tratamentele alternative care deja începuseră să fie cunoscute în lumea medicală. Existau deja studii consolidate privind efectele ivermectinei, ale hidroxiclorochinei, ale vitaminei D3, a zincului etc., care dacă ar fi fost administrate în primele zile de la infectare ar fi putut reduce considerabil rata deceselor și a formelor grave. Dar totul a fost negat în numele înțelegerii cu cei care urmau să aducă vaccinul.
  5. Presa de pretutindeni, unsă cu miliarde de dolari, a acceptat să susțină vaccinarea. Sume uriașe s-au revărsat de la toate guvernele lumii pentru ca presa să urmeze retorica oficială, pentru vaccinare și, în general, pentru suprimarea oricărei voci care ar fi pus la îndoială eficiența vaccinului. Au fost respinse sistematic orice tratamente care e ar fi avut la bază medicamente reorientate, mai ieftine și mai disponibile. Vaccinul trebuia să fie singura soluție! Altfel, n-ar mai fi primit autorizarea de urgență din SUA și din Europa – cei doi poli ai medicinei avansate care ar fi putut furniza soluția.
  6. Liderii lumii au pre-comandat elixirul salvării națiunilor lor. Nu știau cât de eficient va fi, nici ce efecte adverse va avea. Dar amintiți-vă că era o cursă internațională pentru asigurarea soluției izbăvitoare. SUA, Irael, Europa, Rusia, China se mândreau că erau printre primele națiuni care aveau acces la elixirul ieșirii din pandemie. Atunci nu îți permiteai să refuzi ofertele furnizorilor de vaccinuri, nici să pui la îndoială eficiența lui. Nu puteai avea îndoieli, nu puteai pune întrebări sau cere detalii suplimentare. Ori puneai banii jos, ori riscai ca națiunea ta să fie trimisă la finalul listelor de așteptare. Și s-au pus pe masă mii de miliarde de dolari. Și toți au spus popoarelor lor că au găsit soluția.
  7. Cum să mai contești un produs pe care ai cheltuit miliarde de dolari și despre care ai spus că e singura soluție? Odată ce liderii lumii au pus banii pe masă, cercul a fost închis. Ce lider politic ar fi putut susține că vaccinul COVID a fost o mare țeapă, după ce a plătit pe el miliarde de dolari din banii votanților? Cum să spui că vaccinul este o prostie? Cum să mai admiți că tratamentele ieftine cu ivermectină și vitamina D3 sunt mai eficiente? Cum să admiți că ai aprobat plăți de miliarde pe vaccinuri care provoacă cele mai multe și mai grave efecte adverse din istoria vaccinării? Odată intrați în joc liderii politici nu au mai putut ieși din horă! La fel și presa… Ce să spună? Că i-a mințit sistematic pe cititorii sau telespectatorii ei? Nu, nu mai era decât o singură cale. Să meargă înainte! Să persiste în negarea sistematică a oricărui detaliu care pune la îndoială eficiența unui vaccin pentru care s-au cheltuit mii de miliarde dolari.
  8. Teama de eșec a decidenților a condus la noua inchiziție împotriva celor care contestau „adevărul oficial”. Nu sunt diferențe mari față de inchiziția din Evul Mediu. Dovezile care puneau la îndoială modelul Ptolemeic în care Pământul era socotit ca fiind centru universului ar fi cutremurat puterea politică a vremii. La fel si acum! Orice dovadă care ar arătat deficiențele și riscurile vaccinului ARNm ar fi zguduit puterea politică de pretutindeni care a cheltuit miliarde și miliarde de dolari pentru ceva ce ar fi trebuit să salveze națiunea. Omicron a arătat cât de ineficiente au fost toate aceste vaccinuri în oprirea pandemiei. Iar ultimul beneficiu invocat de vacciniști, respectiv reducerea riscului de deces sau de spitalizare s-ar fi putut obține cu medicamente mult mai ieftine și mai la îndemână. Dar  cum să admită Putin, Biden, Xi Jinping, Marcon, Boris Johnson sau Iohannis că au cheltuit enorm pe ceva ce nu funcționează și care mai și provoacă nenumărate probleme de sănătate publică…? Ceva pe care au cheltuit miliarde și miliarde și miliarde…?

Așa se face că peste tot în lume s-a spus că vaccinul este singura soluție, că trebuie să te vaccinezi, că trebuie să consumi ceea ce deja fusese plătit cu bani grei, pentru că altfel, liderii lumii nu ar fi putut explica de ce au cheltuit atât de mult pe un produs care nu a îndeplinit nimic din ceea ce promitea: nu a împiedicat transmiterea virusului, nu ne-a ferit de infectare, nu ne-a ferit nici măcar de efectele grave sau de deces. În pofida retoricii oficiale, sunt enorm de mulți oameni vaccinați care s-au infectat, care au ajuns în spital și care au murit. În schimb, avem o creștere a mortalității excesive peste tot în lume. Sunt mii de sportivi care au murit subit în plină activitate fizică și sunt dovezi științifice indubitabile, acceptate de comunitatea științifică, care arată legătura cauzală directă între vaccinurile COVID și hepatita autoimună. Pentru orice alt produs, autoritățile de protecție a consumatorului ar fi cerut despăgubiri enorme. Dar, în acest caz, niciunul dintre cei care au alocat sume uriașe pentru acest medicament periculos și ineficient nu a avut curajul să ceară despăgubiri din partea producătorilor. Asta pentru că au insistat atât de mult că vaccinul e singura soluție încât o negare a eficienței lui ar fi putut conduce la răsturnarea lor de la putere

Totuși sunt state care nu s-au aliniat cu totul retoricii oficiale. Suedia, care a propus imunitatea de turmă și apoi a și pus-o în practică, a trecut prin pandemie cu cele mai mici pierderi economice, iar acum pare să aibă cea mai mică mortalitate excesivă din Europa. India, a introdus ivermectina în mai multe state din interiorul federație, iar asta redus aproape la zero numărul de cazuri noi și de decese. La fel a procedat și Japonia, care deși nu a admis nimic oficial, a ridicat interdicția asupra ivermectinei, iar numărul de cazuri a scăzut imediat după liberalizarea pieței farmaceutice pentru acest produs. În schimb, cei care au introdus măsurile cele mai severe, China, Australia, Canada, SUA, Franța, Italia, Israel etc. nu au putut opri pandemia oricât de dure au fost deciziile impuse. În cele din urmă, în ciuda tuturor eforturilor de a opri virusul, acesta s-a revărsat în teritoriile lor dovedind încă o dată în istoria umanității că încercarea de a opri un virus versatil este inutilă și contraproductivă. Strategia corectă ar fost de a pregăti cetățenii pentru întâlnirea cu virusul, nu de a fugi la nesfârșit de implacabila întâlnire cu el. Ce s-ar fi putut face? Tratement preventiv pentru întărirea imunității și folosirea tuturor tratamentelor disponibile (nu doar a vaccinurilor) în combaterea lui. Iar mai presus de orice, ar fi trebuit ca cetățenii să fie informați corect cu privire la opțiunile existente, cu avantajele și riscurile medicale pentru fiecare variantă, iar apoi să lase libertatea fiecăruia de a urma calea medicală pe care ar fi considerat-o cea mai sigură și mai eficientă.

Etichete:

Ultimele știri

Greșeli majore în războiul din Ucraina

Războiul din Ucraina este consecința unei serii de erori strategice și de evaluare făcute de toate părțile aflate în conflict. În mod cert, dacă măcar o parte dintre aceste erori ar fi fost evitate,...

Loading



Cele mai citite



Te-ar putea interesa

Loading


Loading