Dr. Peter McCullough: „Narațiunea oficială despre COVID s-a prăbușit”

by | 17 Jan 2022 | Red Pill

Dr. Peter McCulloughun important cardiolog și epidemiolog, a cărui confruntare cu politicile guvernamentale privind COVID-19 a atras peste 40 de milioane de vizualizări pe podcastul lui Joe Rogan – a declarat într-un interviu pentru WND că narațiunea oficială a pandemiei, care a fost aprig apărată de mass-media instituțională și de cenzorii rețelelor sociale este „complet în ruină”.

Acea narațiune, a spus el, a inclus:

declarații false cu privire la răspândirea asimptomatică, dependența de izolare și măști – care evident nu au funcționat – suprimarea tratamentului timpuriu, promovarea în masă a vaccinurilor care au eșuat.

„Și acum iată-ne, aproape în cădere liberă completă”, a spus McCullough, referindu-se la numărul record de cazuri de COVID-19, deoarece oficialii recunosc că vaccinurile nu previn infecția sau transmiterea.

McCullough a remarcat că în California, cu varianta omicron mai contagioasă, dar mult mai ușoară, acum dominantă, lucrătorilor din domeniul sănătății care au fost testați pozitiv pentru COVID-19 și au avut simptome li s-a spus să se întoarcă la muncă.

Cu asta, cred că asta este. Cred că acesta este sfârșitul. Narațiunea s-a prăbușit. Oamenii nu vor aceste vaccinuri. Vaccinurile ar trebui scoase de pe piață. În mod clar, ele nu rezolvă problema.

Ce vom face în viitor

Accentul, a spus el, ar trebui să se pună pe „tratarea pacienților cu risc ridicat care dezvoltă simptome” cu unele dintre tratamentele timpurii pe care el și alți medici din întreaga lume le-au găsit a fi eficiente, inclusiv ivermectina și un nou medicament, autorizat de utilizare în urgență de către FDA, Paxlovid.

McCullough a citat un studiu din Danemarca și date de la agenția de sănătate din Marea Britanie care arată că vaccinurile au eficacitate zero împotriva Omicron.

Narațiunea COVID se dărâmă?

„Aceasta nu este dezinformare”, a spus el. “Doar citez datele. Toate acestea pot fi căutate. Verificatorii de fapte le pot analiza. Știu că nu voi avea niciodată probleme cu acuzațiile de dezinformare, pentru că citez doar datele.”

Președintele Biden l-a avut în vedere în mod clar pe McCullough când a cerut joi companiilor care dețin rețelele de socializare și instituțiilor media să rezolve (cenzureze) dezinformarea și informarea greșită care sunt în rețelele lor.

McCullough a subliniat că instanțele din întreaga țară se bazează pe munca sa, inclusiv Curtea Supremă a Statelor Unite; el a depus mărturie și în fața Senatului SUA unde se va întoarce acolo mai târziu în această lună.

Cred că America știe cine le dă povestea corectă.

Video mai jos:

Ultimele știri

Greșeli majore în războiul din Ucraina

Războiul din Ucraina este consecința unei serii de erori strategice și de evaluare făcute de toate părțile aflate în conflict. În mod cert, dacă măcar o parte dintre aceste erori ar fi fost evitate,...

Loading



Cele mai citite

   Articole populare


Te-ar putea interesa

Loading


Loading