Într-un final revista Lancet recunoaște ca imunitatea naturală este superioară vaccinurilor ARNm

by | 1 Mar 2023 | Red Pill

Imunitatea dobândită din infecția cu COVID-19 oferă o protecție puternică și de durată la un nivel „la fel de mare dacă nu mai mare” decât cel oferit de vaccinurile cu ARNm, potrivit unui studiu publicat în The Lancet.

Cercetătorii au efectuat o revizuire sistematică și o meta-analiză a 65 de studii din întreaga lume, oferind dovezi copleșitoare pentru a susține ceea ce mulți oameni de știință, medici și studii au spus încă de la începutul pandemiei COVID-19.

„The Lancet recunoaște, în sfârșit, ceea ce medicii și oamenii de știință au spus de ani de zile – că imunitatea naturală oferă o protecție superioară vaccinurilor experimentale”, a declarat Robert F. Kennedy Jr.

„Numai tsunami-ul propagandistic, cenzura din partea cartelului de biosecuritate farmaceutic/guvernamental și mass-media controlată au convins publicul că vaccinurile Pfizer și Moderna erau mai bune în a proteja sistemul imunitar uman decât Dumnezeu și evoluția”, a adăugat el.

Studiul a constatat că imunitatea dobândită din infecție este mult mai robustă decât imunitatea de la două doze de vaccin ARNm.

Cercetătorii au descoperit că imunitatea naturală a fost eficientă cu cel puțin 88,9% împotriva bolilor severe, spitalizării și decesului pentru toate variantele de COVID-19 la 10 luni după infecție.

De asemenea, a oferit o protecție de 78,6% împotriva reinfectării pentru toate variantele, cu excepția omicronului BA.1, pentru care protecția a fost de 45,3%.

La o reuniune a Comitetului consultativ privind practicile de imunizare a Centrului pentru Controlul și Prevenirea Bolilor (CDC) din octombrie 2022, CDC a prezentat date care arată că imunitatea dobândită prin vaccin după două sau trei injecții a scăzut la zero la șase luni după injectare.

Studiul Lancet a afirmat că „deși protecția împotriva reinfectării din toate variantele scade în timp, analiza noastră a datelor disponibile sugerează că nivelul de protecție oferit de infecția anterioară este cel puțin la fel de mare, dacă nu mai mare decât cel oferit de vaccinarea în două doze folosind vaccinuri ARNm de înaltă calitate (Moderna și Pfizer-BioNTech).”

Printre autori se numără dr. Christopher Murray, director al Institutului pentru Măsură și Evaluare a Sănătății, institut finanțat de Gates, care a fost în mare parte responsabil pentru calculele de mortalitate exagerate care au supraestimat cu peste 20 de ori decesele COVID la începutul pandemiei.

Autorii au susținut, pe baza constatărilor lor, că imunitatea naturală ar trebui recunoscută împreună cu vaccinurile atunci când autoritățile iau în considerare restricționarea călătoriilor, accesului la locuri și munca pe baza stării de imunizare.

Comentând aceste concluzii, dr. Meryl Nass, internist și epidemiolog, a spus:

„În timp ce consideră acest lucru ca o recunoaștere a faptului că imunitatea naturală conferă protecție, ceea ce face [concluzia] este să furnizeze un acord tacit că politicile impuse de guvern care restricționează călătoriile sunt acceptabile. În plus, oferă aprobarea tacită a pașapoartelor pentru vaccin”.

În octombrie 2020, The Lancet a publicat un articol – „Consens științific asupra pandemiei de COVID-19: trebuie să acționăm acum” – având numeroșî autori, inclusiv directorul CDC, Rochelle Walensky, care a fost distribuit pe scară largă de presa mainstream. Aceștia au afirmat că „nu există dovezi pentru o protecție durabilă la SARS-CoV-2 în urma infecției naturale” și că „consecința scăderii imunității ar prezenta un risc pentru populațiile vulnerabile pe un viitor nedefinit”.

În noiembrie 2021, o solicitare a Legii privind libertatea de informare (FOIA) a forțat CDC să admită că nici măcar nu a colectat date despre imunitatea naturală. Citez: “O căutare a înregistrărilor noastre nu a reușit să dezvăluie niciun document legat de solicitarea dumneavoastră. Centrul de operațiuni urgente a CDC (EOC) a transmis că aceste informații nu sunt colectate.” [despre imunitatea naturală]

Apoi, în ianuarie 2022, CDC a fost obligat să-și revizuiască poziția cu privire la imunitatea naturală, recunoscând într-un raport că imunitatea naturală împotriva COVID-19 a fost de cel puțin trei ori mai eficientă decât vaccinarea în prevenirea infectării oamenilor cu varianta Delta.

Companiile farmaceutice erau conștiente de beneficiile imunității dobândite în mod natural, deși au suprimat aceste informații.

În octombrie 2021, Project Veritas a dezvăluit trei oficiali Pfizer spunând că anticorpii produși de infecție conduc la o protecție egală, dacă nu mai bună, împotriva virusului în comparație cu vaccinul.

Mai târziu, în aprilie 2022, documentele Pfizer deținute de Administrația pentru Alimente și Medicamente (FDA) și eliberate în baza unei hotărâri judecătorești au confirmat că Pfizer știa că imunitatea naturală este la fel de eficientă ca și vaccinul COVID-19 în prevenirea bolilor severe.

Cel mai recent, fișierele Twitter au dezvăluit că un membru al consiliului Pfizer, care obișnuia să conducă FDA, a făcut lobby la Twitter pentru a lua măsuri împotriva unei postări care arăta că imunitatea naturală este superioară vaccinării împotriva COVID-19, a raportat Epoch Times.

Solicitările FOIA au dezvăluit, de asemenea, că Dr. Anthony Fauci și șeful său, directorul National Institutes of Health Francis Collins, s-au înțeles pentru a suprima Great Barrington Declaration, care susține că imunitatea naturală joacă un rol important în atenuarea COVID-19.

Mass-media care a raportat despre acest studiu, NBC, ABC și U.S. News & World Report etc, continuă să susțină vaccinarea ca modalitate mai importantă de a proteja împotriva bolii severe și a decesului cauzat de COVID-19.

Acest lucru se întâmplă în ciuda faptului că până și susținătorii vaccinurilor Bill Gates și Fauci au recunoscut că vaccinurile COVID-19 au rezultate slabe.

„Trebuie să remediem cele trei probleme ale vaccinurilor [COVID-19]. Vaccinurile actuale nu blochează infecțiile. Nu au spectru larg, așa că atunci când apar noi variante, pierzi protecția, au o durată foarte scurtă, în special la oamenii care contează, care sunt bătrâni.”

Etichete: COVID-19

Ultimele știri

Greșeli majore în războiul din Ucraina

Războiul din Ucraina este consecința unei serii de erori strategice și de evaluare făcute de toate părțile aflate în conflict. În mod cert, dacă măcar o parte dintre aceste erori ar fi fost evitate,...

Loading



Cele mai citite

   Articole populare


Te-ar putea interesa

Loading


Loading