Moderna a început să dezvolte serul cu mult înainte ca primul focar oficial să fie înregistrat

by | 27 Dec 2021 | Red Pill

Comentatorul conservator politic Glenn Beck a dezvăluit recent gazdei Fox News, Tucker Carlson, că vaccinul împotriva Covid-19 era deja în curs de dezvoltare din decembrie 2019, cu luni înainte ca Statele Unite să simtă efectele complete ale pandemiei și cu cel puțin două săptămâni înainte ca China să confirme primul său focar oficial de coronavirus.

Beck a atras atenția asupra faptului că cercetările de creștere a funcției care implică mostre de coronavirus de lilieci au început la Institutul de Virologie Wuhan din China încă din 2015. Este un fapt cunoscut că aceste experimente au fost finanțate parțial de consilierul medical șef al Casei Albe, Dr. Anthony Fauci și alte organizații care au legături cu laboratorul.

Beck a adăugat că investigația sa a dezvăluit că în perioada în care cercetarea a început în 2015, Institutul Național de Alergie și Boli Infecțioase (NIAID) al lui Fauci a început un parteneriat cu Moderna pentru a crea un vaccin ARNm împotriva coronavirusurilor studiate în laboratorul de la Wuhan.

Dr. Ralph Baric, profesor de epidemiologie la Gillings School of Global Public Health din Carolina de Nord, conducea atunci cercetările. Înregistrările arată că Baric a lucrat cu Dr. Shi Zhengli, cunoscută drept „medicul pentru lilieci”, pentru cercetările sale extinse asupra liliecilor și a coronavirusurilor transmise de lilieci.

În 2018, Baric și Shi au înaintat o propunere Agenției de Proiecte de Cercetare Avansată a Apărării (DARPA), pentru a efectua cercetări cu risc ridicat asupra coronavirusului. Printre sarcinile pe care Baric, Shi și colegii lor au vrut să le îndeplinească este să creeze mai multe clone infecțioase ale coronavirusurilor, DARPA a respins această propunere.

În urma respingerii, la un an după, a fost înregistrat primul focar de coronavirus. Potrivit documentelor scoase ilegal din China și obținute de Beck, primul focar a avut loc în 29 octombrie, cu două luni mai devreme decât susțin rapoartele oficiale.

Informatorii lui Beck afirmă că până la acel moment, cel puțin 10 spitale din zona din jurul laboratorului Wuhan aveau pacienți care prezentau simptome de Covid-19.

După aceasta, Baric a semnat un acord cu guvernul american pentru a-l ajuta să revizuiască vaccinul Moderna Covid-19. Acest vaccin a fost realizat cu tehnologie transferată companiei de către Institutul Național de Sănătate (NIH).

Potrivit acordului, orice vaccin ARNm dezvoltat de Moderna va fi deținut în comun de compania farmaceutică și Institutul NIAID a lui Fauci.

„Aceștia sunt același grup de oameni care, la sfârșitul lunii ianuarie [2020], încep să aibă întâlniri și încep să defăimeze pe oricine vorbește despre teoria scurgerii în laborator”, a spus Beck. „Se pare că este o coluziune. Dr. Fauci are câteva răspunsuri de dat”, a spus Beck.

„Aici se întâmplă ceva foarte greșit. Moderna a fost refuzată pentru orice fel de cercetare a vaccinurilor de către toată lumea public, iar și iar. Și acum, acest test se face pe copiii noștri. Aceasta este singura dată când cineva va admite că făcea orice fel de testare pentru cercetarea coronavirusului pentru un vaccin cu Moderna.”

Etichete: Moderna | Wuhan

Ultimele știri

Greșeli majore în războiul din Ucraina

Războiul din Ucraina este consecința unei serii de erori strategice și de evaluare făcute de toate părțile aflate în conflict. În mod cert, dacă măcar o parte dintre aceste erori ar fi fost evitate,...

Loading



Cele mai citite

   Articole populare


Te-ar putea interesa

Loading


Loading