Pandemia în țara lui Superman

by | 9 Oct 2021 | Red Pill

Țara lui Superman este acolo unde locuitorii cred că sunt invincibili și intangibili. Au această impresie fie din cauza unor tulburări de personalitate și grandomanie, cum e în cazul premierului Florin Cîțu, fie pentru că li se inoculează, prin mijloace specifice propagandei, iluzia că sunt imuni în fața pericolelor la adresa societății, hiperbolizate de aceeași propagandă. Asta pentru că, cu cât e mai mare pericolul, cu atât mai mare este super-puterea care te fereșete de el!

Ingredientele lui Superman

De la începutul pandemiei s-au inoculat consistent și insistent două idei principale:

  1. virusul amenință chiar existența umanității și
  2. singura cale de a-l combate este vaccinarea.

Ambele aserțiuni sunt false, dar au fost atât de intens repetate, la toate nivelurile și pe toate vocile, încât nimeni nu mai îndrăznește să le pună în discuție într-o dezbatere publică. Cei care neagă sau nu recunosc agresivitatea absolută a virusului sunt numiți „negaționiști”, iar cei care susțin că vaccinul nu e singura cale sunt numiți anti-vacciniști. Nici nu mai contează argumentele pro și contra. Contează doar etichetele. Acest tip de propagandă a stat la baza construcției „Statului Superman”.

Supermenii și nevaccinații

Superman este prin definiție o ființă superioară. Dar acest sentiment de superioritate este relativ, adică are sens doar în comparație cu ceva  slab și inferior. Deci răul, vulnerabilul, prostul, iresponsabilul trebuie să coexiste cu Superman. Altfel virtuțile sale de om superior nu ar mai avea nicio valoare.

De aceea, propaganda ne spune, de la cel mai înalt nivel, că negaționiștii și anti-vacciniștii sunt ființe inferioare, slabe, neprotejate, marcați de un analfabetism funcțional, pentru că au o capacitate redusă de a înțelege realitatea pandemiei (vezi aici și aici).

Pe de altă parte, celor vaccinați li se inoculează falsa percepție că ei ar fi superiori, supermeni, că ei înțeleg mai bine realitatea epidemiologică și că au un fel de super-putere împotriva virusului, pe care ceilalți nu o pot înțelege sau o resping din pură prostie.

Bumerangul lui Superman

Din păcate însă, pe lângă segregarea societății, acest tip de propaganda îi lovește cel mai puternic chiar pe supermeni, pe ce cei vaccinați. Inițial s-a spus că supermenii sunt protejați împotriva virusului. Dar realitatea a arătat că supermenii se infectează și transmit virusul. S-a spus apoi că transmit virusul mai puțin decât ceilalți. Însă cercetările, atestate de instituții și autorități publice, au anulat și această superputere a lui Superman (vezi aici și aici). Doar la noi, în țara lui Superman-Cîțu, o pleiadă întreagă de pseudo-epidemiologi, în frunte cu Raed Arafat continuă să afirme fără să clipească această minciună sfruntată, că supermanii transmit mai puțin, ceea ar   justifica măsurile de discriminare între vaccinați și nevaccinați (vezi aici).

Apoi propaganda a făcut o piruetă și a spus că supermenii sunt feriți cazurile grave, adică de spitalizare și de deces din cauza COVID-19. Fals și de această dată! Supermenii ajung la spital, iar unii dintre ei chiar mor, din păcate. Doar riscul e mai mic, dar asta contează ceva mai puțin la nivelul individual, atâta timp cât nimeni nu îți poate garanta că dacă ți-ai administrat serul lui Superman vei scăpa de spital sau de deces. Oricine poate trage paiul scurt!

Cel mai grav efect al acestei propagande nu e segregarea societății, în care nevaccinații sunt la fel de discriminați cum erau cândva persoanele de culoare, evreii sau minoritățile LGBT. Mult mai gravă este iluzia criminală care a fost inoculată în rândul vaccinaților. Li s-a spus că sunt supermeni, că sunt protejați, că pot merge la concerte și congrese, că se pot înghesui în cluburi și la petreceri private, la nunți și botezuri. Pentru supermeni, certificatul verde este valabil 12 luni, deși superputerea lor în fața virusului încetează după doar câteva săptămâni, iar în multe cazuri nu a existat deloc (vezi aici și aici). Deci cei care s-au crezut supermeni, pentru că asta le-a fost inoculat de propagandă, s-au infectat, au transmis virusul și au ajuns la spital, iar din păcate unii au și murit.

Nimeni din instituțiile statului lui Superman-Vasile-Cîțu nu vrea să admită acum că cele trei mari focare uriașe din România, de la Cluj, București și Timișoara, se suprapun perfect cu harta celor mai mari concerte și congrese, organizate cu puțin timp în urmă și la care aveau acces doar supermenii și cei testați negativ sau care trecuseră prin boală. Nici nu mai contează că la aceste evenimente doar supermenii puteau fi purtători de virus…

Unii dintre ei au ajuns la spital, dar mai grav e că cei care au participat la aceste aglomerări umane, cu certificat de superman, au luat virusul l-au transmis mai departe la mii și mii de persoane, vaccinate sau nu, care au umplut spitalele și morgile din România.

Negarea tratamentelor alternative pentru salvarea iluziei de superman

Asta este cu adevărat o crimă, care s-a produs cu aprobarea lui Superman-Cîțu și Superman-Arafat! Iar crima este încă în desfășurare, întrucât, pentru a întreține iluzia de superman, autoritățile ignoră sau suprimă orice alternativă, orice tratament ambulatoriu al persoanelor cu test pozitiv.

Toți medicii din spitale acuză faptul că pacienții COVID vin în stare foarte gravă, când nu mai nimic făcut și astfel am ajuns în topul mondial la mortalitate de COVID-19. Și cu toate astea, autoritățile continuă cu o încăpățânare diabolică să nege sau să ignore orice tratament ambulatoriu, ceea ce capătă forma unei crime cu premeditare.

Cum se explică această retincență față de orice alternativă? Răspunsul e că un astfel tratament profilactic sau timpuriu, pe baza unor medicamente ieftine și disponibile, ar dovedi că poate  reduce rata de spitalizare și deces, adică ar face exact ceea ce face doza Superman! Dar la un cost mai mic și cu efecte adverse mai puține sau, în orice caz, mai bine documentate.

S-ar dovedi că VACCINUL NU ESTE SINGURA cale de ieșire din pandemie, s-ar dovedi că pot fi căi de tratament, cu aceleași efecte, dar care nu prezintă aceleași riscuri pe care le prezintă doza Superman.

Asta anula tot discursul prin care s-a justificat până acum discriminarea și segregarea socială. Iar mai grav, ar dovedi imbecilitatea modului în care a fost gestionată pandemia prin această insistență obsesivă pro-vaccin care a suprimat orice altă alternativă de tratament, provocând astfel mii și mii de decese ce ar fi putut fi evitate.

Etichete:

Ultimele știri

Greșeli majore în războiul din Ucraina

Războiul din Ucraina este consecința unei serii de erori strategice și de evaluare făcute de toate părțile aflate în conflict. În mod cert, dacă măcar o parte dintre aceste erori ar fi fost evitate,...

Loading



Cele mai citite

   Articole populare


Te-ar putea interesa

Loading


Loading