Pfizer recunoaște în Parlamentul European că nu a testat pentru oprirea transmiterii

by | 12 Oct 2022 | Red Pill

Comisia Specială pentru pandemia de COVID-19 (COVI) i-a avut ca participanți pe reprezentanții a cinci companii farmaceutice în data de 10 octombrie 2022.

Reprezentanții de la Pfizer, Curevac, Novavax, GSK și HIPRA au răspuns la întrebările europarlamentarilor cu privire la fabricarea, distribuția și accesul echitabil la vaccinuri și terapiile COVID-19 din trecut și prezent.

După cum am anunțat anterior, CEO-ul Pfizer, Albert Bourla (medic veterinar) nu a binevoit să participe, însă Pfizer a fost reprezentată de un alt director al companiei.

CEO-ul Pfizer, Albert Bourla nu vrea să dea declarații UE despre achiziția de vaccinuri

Dezbaterea se-a concentrat pe activitățile întreprinse pentru dezvoltarea vaccinurilor pentru noi variante, procesul de autorizare și transparența contractelor. Multe dintre întrebări au făcut referire la secretizarea contractelor, la conținutul clauzelor și mai ales la răspunderea pentru efectele negative ale vaccinurilor.

Dezbaterea a avut un element surpriză peste care s-a trecut destul de lejer deși el pare cel mai important lucru ieșit la iveală din această întâlnire a comisiei COVI.

Între jumătăți de adevăr, un răspuns candid face valuri

Directorul executiv al Pfizer, Janine Small, admite în fața parlamentului UE că Pfizer nu a testat vaccinul pentru prevenirea transmiterii Covid înainte ca acesta să fie pus la dispoziția publicului. Small spune: „Trebuia să ne mișcăm cu adevărat cu viteza științei.”

Europarlamentarul neerlandez Rob Roos, vicepreședintele conservatorilor i-a adresat următoarea întrebare reprezentantei Pfizer:

A fost vaccinul Pfizer testat pentru oprirea transmiterii virusului înainte să intre pe piață?

Dacă nu, spuneți clar. Dacă da sunteți de acord să partajați datele cu această comisie?

Chiar doresc un răspuns direct. Abia aștept.

Directorul executiv al Pfizer, Janine Small răspunde:

Legat de întrebarea despre cunoașterea faptului ca oprește transmiterea (N.R. a spus în mod eronat imunizarea), nu, ha, ha, ha. Vedeți, a trebuit să ne mișcăm cu viteza științei ca să înțelegem ce se întâmplă pe piață.


Așa cum a conchis șî europarlamentarul conservator, minciuna că te vaccinezi pentru alții, deci trebuie să o faci ca să nu transmiți virusul, a dus la decese, la efecte medicale grave, la pierderea locului de munca a celor ce au refuzat vaccinarea și a dus la forțarea a sute milioane de oameni să primească un tratament pe care altfel poate nu îl doreau.

Aici găsiți fragmentul pe site-ul comisiei (click). Puteti alege limba română pentru traducere.

Ultimele știri

Greșeli majore în războiul din Ucraina

Războiul din Ucraina este consecința unei serii de erori strategice și de evaluare făcute de toate părțile aflate în conflict. În mod cert, dacă măcar o parte dintre aceste erori ar fi fost evitate,...

Loading



Cele mai citite

   Articole populare


Te-ar putea interesa

Loading


Loading