Video: adevărul despre originea Covid; laboratorul din Wuhan a ascuns că a studiat lilieci vii

by | 17 Jun 2021 | Red Pill

Sky News a prezentat filmări exclusive care demonstrează că lilieci vii au fost păstrați la Institutul de Virologie Wuhan. Acest lucru arată că o mare parte din ceea ce s-a spus lumii despre originea pandemiei a fost „dezinformarea chineză”.

Postul tv a difuzat un videoclip filmat în incintă. Imaginile au fost realizate în 2017, cu prilejul lansării noului laborator de biosecuritate, pentru a prezenta măsurile de siguranţă implementate în cazul unui “eventual accident”.

Liliecii apar ţinuţi într-o cuşcă. Unul dintre aceștia este hrănit cu un vierme de un cercetător al institutului.

„Arată că o mare parte din ceea ce ni s-a spus despre originea pandemiei încă de la început a fost dezinformare chineză, care a fost apoi propagată de mulți oameni care au lucrat împreună cu Institutul de Virologie din Wuhan, care sunt compromise, care au avut conflicte de interese ”, a spus emisiunii Sky News, Sharri Markson pentru Fox News.

Markson a criticat echipa OMS care a vizitat Wuhan la începutul acestui an pentru a investiga originea pandemiei. În raportul Organizației Mondiale a Sănătății, care investighează originea pandemiei, nu se menționează despre liliecii din interiorul Institutului de Virusologie din Wuhan. Doar anexa sa face referire la animalele care erau adăpostite acolo.

„Camera pentru animale din structura P4 poate gestiona o varietate de specii, inclusiv lucrările despre primatele cu SARS-CoV-2”, scrie în anexă.

Prin urmare, videoclipul nu numai că demonstrează că s-au efectuat experimente, dar, evident, redeschide dezbaterea cu privire la posibilitatea ca noul coronavirus să provină din manipularea genetică și/sau dintr-o „scurgere” din laboratorul din Wuhan.

„Oameni precum Peter Daszak au insistat că este o teorie a conspirației – el a folosit termenul într-un tweet din decembrie 2020 – că a fost o teorie a conspirației să se spună că există lilieci în laborator”, a spus ea.

Peter Daszak este expert OMS și responsabil cu finanțărea Laboratorului din Wuhan cu bani publici americani care a organizat anul trecut în secret o campanie de dezinformare prin intermediul revistei medicale Lancet pentru a ascunde originile virusului. Aceste împreună cu alți cercetători care au semnat declarația din Lancet au ascuns faptul că au legătură cu Laboratorul din Wuhan. Am putea spune nu numai că este vorba de conflict de interese dar și despre o conspirație.

„Este oficial al OMS, al Organizației Mondiale a Sănătății, investigator, care a intrat în Wuhan la începutul acestui an pentru a investiga presupusa origine a virusului, [în final] totul fiind un mare făcatură. Această nouă filmare arată că au fost ținuți lilieci la Institutul de Virologie din Wuhan și este ceva ce Peter Daszak ar trebui să recunoască și ar trebui să corecteze chiar luna aceasta.

Nu au întrebat dacă există lilieci la laborator, nu au întrebat unde este baza de date cu virusuri, acesta fiind un lucru crucial, baza de date cu viruși cu aproximativ 15.000 sau 17.000 de probe de lilieci a dispărut brusc de pe internet în septembrie 2019 chiar înainte de izbucnirea COVID-19 ”, a spus ea.”

Între timp, India Today a publicat un videoclip al expertului al OMS, Peter Daszak, care se lăuda cu manipularea unui virus ucigaș în China în 2016, reapărând întrebări despre crearea Covid într-un laborator chinez.

„Iar Anthony Fauci nu ar trebui să-l sfătuiască pe președinte cu privire la originea coronavirusului, dat fiind că organizația sa a direcționat banii printr-o sub-subvenție la Institutul de virologie din Wuhan. Poate emite toate negările care îi plac. Ziarele științifice spun că au fost finanțate cu ajutorul NIH (Institutul Național de Sănătate Publică SUA). ”

Între timp, Serviciile de informații ale Statelor Unite au aflat că trei medici de la Institutul de Virusologie din Wuhan au fost spitalizați cu simptome similare COVID-19 încă din noiembrie 2019, lansand noi apeluri privind investigarea suplimentară a originilor coronavirusului, relatează Insider.

Toate încercările de anul trecut de descoperire a adevărului au fost vehement respinse, existănd un complot la care a participat organizațiile media importante din SUA, Europa, dar si cercetători și politicieni; cauzele fiind cointeresarea materială – finanțări și sponsorizări – dar și nevoia bolnavă de a se opune oricărei analize făcute de fosta administrație SUA, condusă  de Trump, așa cum au recunoscut deja New York Times, Washington Post 1 și , Time etc.

La acestea se adaugă toate măsurile aberante luate de Ministerele de Cenzură Facebook, Youtube și Twitter care au suspendat și interzis orice postare și persoană ce făcea referire la originea virusului, fiind cele mai importante unelte ale propagandei care au distrus cariere ale unor foarte importanți cercetători sau medici ce au încercat să spună adevărul despre Covid.

Din păcate Lumea Liberă va rămâne o expresie a nostalgiei ce va fi înțeleasă doar de cei mai în vârstă.

Ultimele știri

Greșeli majore în războiul din Ucraina

Războiul din Ucraina este consecința unei serii de erori strategice și de evaluare făcute de toate părțile aflate în conflict. În mod cert, dacă măcar o parte dintre aceste erori ar fi fost evitate,...

Loading



Cele mai citite

   Articole populare


Te-ar putea interesa

Loading


Loading