VIDEO: OMS plănuiește să mențină pandemia timp de 10 ani

by | 8 Aug 2022 | Red Pill

Organizația Mondială a Sănătății are o agendă oficială pentru zece ani de pandemie, din 2020 până în 2030. Ei pot declara o pandemie oricând doresc. În timpul pandemiilor, OMS devine un adevărat guvern mondial, anulând constituțiile și legile tuturor națiunilor din lume.

Marion Koopmans, un virolog olandez care a lucrat cu OMS a recunoscut în timpul unui interviu că organizația are un plan pe 10 ani pentru a face față actualei pandemii de coronavirus din Wuhan (COVID-19) și a unei a doua pandemii așteptate.

Globaliștii din Organizația Mondială a Sănătății (OMS) se pregătesc să declanșeze următoarea criză de  boală infecțioasă care să țină lumea sub control până cel puțin în 2030. Urmărește documentarul!

„Acest lucru este în planul de 10 ani al OMS de ceva timp”, a spus Koopmans. „Acest plan spune că va exista o criză majoră a bolilor infecțioase.”

„De ce OMS are un plan pe 10 ani care anunță 10 ani de pandemii? De unde pot ști ei?” a întrebat David Sorensen într-un videoclip care detaliază dovezi că OMS intenționează să mențină pandemia până în 2030.

Tratatul pandemic al OMS este calea către pașapoarte de vaccinare, supravegherea globală și restrângerea drepturilor

Pentru context, Koopmans este un fost membru al primei echipe a OMS care a mers în China pentru a investiga originile pandemiei de COVID-19. Ea a fost eliminată din grup în urma unor rapoarte care dezvăluiau legăturile ei extinse cu Partidul Comunist Chinez.

Site-ul de știri independent New American a expus rolul lui Koopmans într-un consiliu consultativ științific al Centrelor pentru Controlul Bolilor din Guangdong, China.

„Ea a oferit consiliere cu privire la dezvoltarea capacității de laborator pentru detectarea bolilor infecțioase emergente în această regiune și are colaborări de cercetare în curs de desfășurare care încearcă să dezlege apariția și răspândirea virușilor prin lanțul de producție animală din această regiune”, se arată într-un rezumat al muncii ei cu corpul condus de chinezi.

În 2017, Fauci a garantat o pandemie în următorii doi ani

Documentarul prezintă documente oficiale, declarații video  ce arată cine și cum a pregătit această pandemie cu mult înainte de intrarea în această Nouă Ordine Mondială.

În 2017, Anthony Fauci a făcut o predicție foarte ciudată, cu o siguranță. Cu deplină încredere, Fauci a garantat că, în timpul primului mandat al președintelui Trump, va avea loc cu siguranță un focar surpriză al unei boli infecțioase.

Nu se întreabă dacă că va fi o provocare pentru viitoarea administrație apariția bolilor infecțioase. El anunță că va apărea cu certitudine un focar SURPRIZĂ. Nu există nicio îndoială în mintea acestuia.

Bill și Melinda Gates au garantat în 2018 o pandemie globală iminentă

În 2018, Bill Gates a anunțat public că o pandemie globală este pe drum, pandemie care ar putea omorî 30 de milioane de oameni. El a spus că acest lucru se va întâmpla probabil în următorul deceniu.

Melinda Gates a adăugat că un virus modificat este cea mai mare amenințare a umanității și a asigurat, de asemenea, că acest lucru va lovi omenirea în următorii ani.

„O pandemie globală este pe cale. Un VIRUS MODIFICAT este cea mai mare amenințare a umanității. Acest lucru se va întâmpla în URMĂTORUL DECENIU”, Bill și Melinda Gates.

O altă conspirație? Poate, dar poate nu. În orice caz, acest documentar pune întrebări importante și permite noi perspective.

Ultimele știri

Greșeli majore în războiul din Ucraina

Războiul din Ucraina este consecința unei serii de erori strategice și de evaluare făcute de toate părțile aflate în conflict. În mod cert, dacă măcar o parte dintre aceste erori ar fi fost evitate,...

Loading



Cele mai citite

   Articole populare


Te-ar putea interesa

Loading


Loading