Avertisment urgent de la Dr. Malone: ​​Vaccinarea în masă provoacă mutații periculoase

by | 11 Feb 2022 | Sănătate

Robert Malone, inventatorul tehnologiei ARNm, avertizează încă o dată cu fermitate asupra supervirușilor hiperrezistenți care ar putea apărea și izbucni în orice moment ca urmare a campaniei de vaccinare împotriva Covid-19 mai ales în condițiile în care varianta Omicrom este foarte transmisibilă. Numeroși virologi îi împărtășesc preocupările.

Dr. Robert Malone, unul dintre cei mai renumiți pionieri în domeniul cercetării vaccinului ARN mesager, a criticat de nenumărate campania de vaccinare pe scară largă care a fost lansată în urmă cu 14 luni, ale căror riscuri sunt ignorate total de politicieni.

El a făcut-o din nou în ianuarie, când a vorbit la podcastul  „War Room”  al fostului strategist al Preșdintelui Donald Trump, Steve Bannon. A aavertizat

că vaccinările în masă împotriva SARS-CoV-2 duc la apariția multor mutații noi iar prin reacția de evadare imună provocată în acest fel, contribuie la dezvoltarea unor variante super-rezistente, de fapt complet imune, cu infectivitate ridicată în același timp.

În privința Omicron,suntem norocoși că o astfel de variantă extrem de infecțioasă este asociata în prezent cu caracteristici mult mai ușoare ale bolii – dar vaccinările exercită o presiune de selecție atât de mare asupra virusului încât poate produce apoi o variantă care îi amenință de fapt existența.

De fapt, aceasta este o temere complet logică, consecventă, care face parte din cunoștințele standard ale virologiei – dar care este total ignorată și negata de lumea politică, industria farmaceutică și lobbyiștii lor.

„Ca și în Occident, vaccinările în masă din China ar fi creat  condițiile perfecte pentru apariția unui super virus”, afirmă Malone – și tocmai un astfel de virus, care duce la o „ febră hemoragică asemănătoare Ebola” , se pare că a fost deja descoperit în China la începutul anului (în prezent sub control).

Când Malone a subliniat pentru prima dată acest pericol, el și-a combinat avertismentul cu criticile puternice la adresa participării sportivilor străini la Jocurile Olimpice de la Beijing.  Chiar dacă pericolul noului super patogen, încă în mare parte necunoscut, nu a fost încă confirmat, pericolul subliniat de Malone este totuși întotdeauna realist. Malone a reînnoit astfel avertismentele pe care le-a exprimat în mod deschis de multe luni:

Vaccinările Covid sunt un experiment la scară largă care pun viața în pericol.

Critica lui Malone  față de măsurile Covid i-a atras cele mai dure critici de mult timp din partea politicienilor, mass-media și alți beneficiari ai politicii Covid. La sfârșitul anului trecut, el fusese deja interzis de pe Twitter pentru un tweet care arăta datele devastatoare la șase luni ale Pfizer „care arată că vaccinul Pfizer împotriva COVID – 19 provoacă mai multe boli decât previne”.

O apariție de trei ore a lui Malone în podcast-ul popular la nivel global al lui Joe Rogan la sfârșitul anului 2021 a dus și la un ecou mediatic uriaș, în urma căruia cântărețul Neil Young, urmat apoi de alți câțiva, a amenințat platforma de streaming Spotify, pe care rulează exclusiv podcastul lui Rogan, că își va retrage muzica dacă nu îl interzic pe Rogan. Spotify nu a cedat (până acum) iar acești muziceni din epoca libertății absolute Flower Power și-au retras muzica. Până mai ieri anti-sistem total, azi doar-sistem.

În urmă cu o lună, virologul și cercetătorul de vaccinuri belgian Geert Vanden Bossche a făcut pentru a doua oară un apel public urgent către Organizația Mondială a Sănătății (OMS), avertizând că vaccinările împotriva Covid ar încuraja apariția de noi mutații în virus: O adevărată imunitate de turmă nu poate rezulta din vaccinările în masă deoarece vaccinarea manipulează apărarea naturală a organismului. 

Ultimele știri

Greșeli majore în războiul din Ucraina

Războiul din Ucraina este consecința unei serii de erori strategice și de evaluare făcute de toate părțile aflate în conflict. În mod cert, dacă măcar o parte dintre aceste erori ar fi fost evitate,...

Loading



Cele mai citite

   Articole populare


Te-ar putea interesa

Loading


Loading