Care este urgența pentru vaccinarea copiilor împotriva COVID-19? Date nu vorbe

by | 25 Nov 2021 | Sănătate

Nu există nicio urgență pentru vaccinarea copiilor împotriva COVID-19, așa cum a cerut dr. Anthony Fauci (expertul-şef în boli infecţioase din SUA). Copiii prezintă un risc foarte scăzut de îmbolnăvire (nu pozitivare), în special de boli severe, de la COVID și nu răspândesc virusul ca ceilalți.

Cele mai actualizate date ale Academiei Americane de Pediatrie au arătat că „Copiii au reprezentat 0,00%-0,19% din toate decesele cauzate de COVID-19, iar 10 state [SUA] au raportat zero decese de copii. În statele care raportează, 0,00%-0,03% din toate cazurile de Covid-19 la copii au dus la deces.”

Rata mortalității prin infecție (IFR) pentru COVID este aproximativ similară (sau probabil mai mică odată ce toate datele despre infecție sunt colectate) cu gripa sezonieră. John P.A. Ioannidis de la Stanford a identificat 36 de studii (43 de estimări) împreună cu alte șapte estimări naționale preliminare (50 de date) și a concluzionat că în rândul persoanelor cu vârsta sub 70 de ani din întreaga lume, ratele mortalității prin infecție variau între 0,00% și 0,57%, cu o medie de 0,05% în diferite locații globale (cu o mediană corectată de 0,04%). Supraviețuirea celor sub 70 de ani este de 99,5% (actualizare Ioannidis). Mai mult, cu accent pe copii, „IFR estimat este aproape de zero pentru copii și adulți tineri”. Datele globale sunt fără echivoc că „decesele cauzate de Covid sunt incredibil de rare” la copii.

Un studiu robust de înaltă calitate în Alpii francezi a examinat răspândirea coronavirusului prin intermediul unui grup de COVID-19. Ei au urmărit un copil infectat care a vizitat trei școli diferite și a interacționat cu alți copii, profesori și diverși adulți. Ei nu au raportat niciun caz de transmitere secundară, în ciuda interacțiunilor strânse. Aceste date au fost disponibile CDC și altor experți în sănătate de peste un an.

Ludvigsson a publicat o lucrare fundamentală în New England Journal of Medicine despre COVID-19 în rândul copiilor cu vârsta între 1 și 16 ani și a profesorilor lor din Suedia. Din cei aproape 2 milioane de copii care au fost urmăriți în școală, fără mandate de mască, s-au înregistrat zero decese din cauza COVID și câteva cazuri de transmitere și spitalizare minimă.

Un studiu publicat în Nature nu a găsit niciun caz de răspândire asimptomatică din cazuri asimptomatice pozitive printre toate cele 1.174 de contacte apropiate ale cazurilor, pe baza unui eșantion de bază de 10 milioane de persoane. De asemenea, Organizația Mondială a Sănătății (OMS) a afirmat că răspândirea/transmiterea asimptomatică este rară. Această problemă a „răspândirii asimptomatice” este problema cheie folosită pentru a forța vaccinarea copiilor. Știința, totuși, rămâne contrară acestui mandat de politică propus.

Copiii se pot infecta, așa cum se întâmplă cu agenții patogeni obișnuiți pe care îi întâlnesc în viața de zi cu zi, „în mod natural” și „inofensiv”, ca parte a vieții de zi cu zi. Știm deja că nu există nicio urgență la copii cu privire la COVID-19.

Sistemele lor imunitare înnăscute sunt atât de puternice încât pot învinge acest agent patogen cu ușurință în majoritatea cazurilor. Deci, de ce s-ar implica Pfizer și Moderna Inc. în testarea acestui vaccin pe copiii cu o rată a mortalității din acest grup de 0,003%? Ei trebuie să ne arate de ce nu este periculos să facem acest vaccin copiilor și nu au făcut-o. Si mai ales să facă publice aceste date imediat, nu în 55 de ani așa cum s-a solicitat de către FDA.

Sursă: lifesitenews

Etichete:

Ultimele știri

Greșeli majore în războiul din Ucraina

Războiul din Ucraina este consecința unei serii de erori strategice și de evaluare făcute de toate părțile aflate în conflict. În mod cert, dacă măcar o parte dintre aceste erori ar fi fost evitate,...

Loading



Cele mai citite

   Articole populare


Te-ar putea interesa

Loading


Loading