Dr. Peter McCullough: Copiii sănătoși nu trebuie să fie vaccinați împotriva COVID-19

by | 12 Jan 2022 | Sănătate

Dr. Peter McCullough, un important cardiolog și epidemiolog, consideră că nu ar trebui să li se administreze vaccinul împotriva COVID-19 copiilor sănătoși, deoarece procentul acelor copii care mor din cauza virusului este minuscul, dar efectele adverse ale vaccinului din același grup sunt de mare îngrijorare.

McCullough a declarat pentru The Epoch Times că, în 2021, 600 de copii au murit după infectarea cu virusul COVID-19 (în anul precedent aproximativ 600 au murit din cauza altor viruși respiratori, cum ar fi virusul respirator sincițial sau gripa), însă sufereau și de alte boli severe, cum ar fi fibroza chistică, boli pulmonare, boli congenitale cardiace sau cancer.

El a citat un studiu al doctorului Marty Makary de la Universitatea Johns Hopkins care a efectuat o analiză privind cauza deceselor la copii infectați cu COVID-19. Makary a scris în MedPage Today:

Echipa mea de cercetare de la Johns Hopkins a colaborat cu FAIR Health pentru a studia decesele cauzate de COVID-19 la copii, folosind aproximativ jumătate din datele de asigurări de sănătate ale națiunii. Am descoperit că 100% dintre decesele pediatrice cauzate de COVID-19 au avut loc la copii cu o afecțiune preexistentă.

„Și, din aceste motive, medicii buni nu ar lua în considerare niciodată vaccinarea unui copil”, a spus McCullough.

El crede că are sens să se vaccineze împotriva bolilor „oribile” precum poliomielita sau a celor larg contagioase precum varicela sau oreionul și rujeola, dar nu pentru un virus precum SARS-CoV2 care dăunează puțin sau deloc copiilor. „Nu ne vom vaccina niciodată împotriva răcelii comune”, a spus el. Dar el recomandă vaccinarea copiilor împotriva COVID-19 care au alte boli grave.

McCullough a spus că nu avem suficiente date despre efectele adverse și pe termen lung ale vaccinurilor asupra copiilor sănătoși, iar datele disponibile arată că mai mult rău decât bine vine din administrarea vaccinurilor tinerilor.

În acest caz, nu i-am expune niciodată pe copii la un vaccin care să nu aibă un profil de siguranță de lungă durată. Standardele FDA pentru un vaccin pe bază de antigen trebuie să fie de doi ani de profil de siguranță. Avem nevoie de multe asigurări că nu provoacă defecte de creștere, că nu provoacă un risc potențial pe termen lung de tip autoimun sau cancer. În special pentru tehnologia de transfer de gene, profilul de siguranță este de cinci ani, a spus dr. McCullough.

McCullough a spus că studiile clinice privind vaccinul COVID-19 care au fost efectuate cu copii cu vârsta cuprinsă între 12 și 17 ani nu au furnizat date care să susțină vaccinarea copiilor sănătoși. Dr. Ron Kostoff a publicat un studiu în PubMed care sugerează că vaccinarea copiilor nu merită riscul. Studiul lui Kostoff afirmă:

Majoritatea deceselor oficiale atribuite COVID-19 pe cap de locuitor au loc la vârstnici cu comorbidități mari, iar decesele atribuite COVID-19 pe cap de locuitor sunt neglijabile la copii. Riscul de deces din cauza COVID-19 scade drastic pe măsură ce vârsta scade, iar efectele pe termen mai lung ale inoculării asupra grupelor de vârstă inferioare le vor crește raportul risc-beneficiu, poate în mod substanțial.

McCullough l-a criticat pe dr. Eric Rubin, editorul New England Journal of Medicine (NEJM) și membru al comitetului consultativ pentru evaluarea siguranței vaccinurilor pentru copii, pentru comentariile sale care par să ignore riscurile vaccinurilor pentru copii.

Așadar, în mintea lui ca editor al NEJM și membru influent al comitetului consultativ, testul pentru siguranța copiilor americani este vaccinarea absolută a copiilor într-o manieră necontrolată, cu urmărire necontrolată și lăsarea părinților să intre în o frenezie pentru siguranță, a spus McCullough.

Rubin a făcut parte dintr-un grup de consilieri independenți ai Administrației pentru Alimente și Medicamente (FDA) din SUA, care, pe 29 octombrie, a acordat autorizația de utilizare de urgență pentru vaccinul Pfizer pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 5 și 11 ani, după ce grupul său consultativ, cu excepția unei abțineri, a recomandat să facă acest lucru. Panelul a fost de acord cu datele Pfizer conform cărora vaccinul este sigur în proporție de 90,7% pentru copii.

Rubin le-a spus colegilor săi că mai sunt multe de învățat despre vaccin în ceea ce privește copiii:

Vrem să salvăm copiii pe care îi putem salva și cred că va fi util să avem mai multe informații, pentru a determina cum să implementăm cel mai bine vaccinul. Așa că am ajuns oarecum la mijloc, am decis să votăm pentru asta cu o mulțime de conștiințe grele, dar sper că acesta este începutul pentru a afla mai multe despre asta.

Dr. McCullough a criticat de multe ori guvernele și experții din sănătate publică din întreaga lume că au pus puțin sau deloc accent pe tratamentele ambulatoriu în eforturile lor de a lupta împotriva virusului COVID-19, promovând în schimb un efort masiv privind vaccinurile, potrivit dr. Peter McCullough.

Ultimele știri

Greșeli majore în războiul din Ucraina

Războiul din Ucraina este consecința unei serii de erori strategice și de evaluare făcute de toate părțile aflate în conflict. În mod cert, dacă măcar o parte dintre aceste erori ar fi fost evitate,...

Loading



Cele mai citite

   Articole populare


Te-ar putea interesa

Loading


Loading