Dr. McCullough: De ce guvernele blochează tratamentul timpuriu ambulatoriu împotriva virusului COVID-19?

by | 7 Jan 2022 | Sănătate

Publicul ar trebui să se întrebe de ce guvernele și experții din sănătate publică din întreaga lume au pus puțin sau deloc accent pe tratamentele ambulatoriu în eforturile lor de a lupta împotriva virusului COVID-19, promovând în schimb un efort masiv privind vaccinurile, potrivit dr. Peter McCullough.

O mulțime de mesaje despre vaccin, dar nicio mențiune despre tratament, niciuna. Și a fost de la bun început. Există o temă aici, sper că toată lumea începe să înțeleagă tema. Nu există niciun efort, interes, promovare sau grijă pentru tratamentul timpuriu al persoanelor bolnave de COVID-19, a declarat McCullough pentru The Epoch Times. Dar există un accent complet și total pe oamenii care nu au COVID-19 dar cărora trebuie să li se administreze un vaccin.

McCullough este medic internist, cardiolog, epidemiolog și autor principal al primei lucrări despre tratamentul timpuriu în ambulatoriu pentru COVID-19, care implică un regim cu mai multe medicamente. El a mai vorbit recent despre suprimarea tratamentelor timpurii ca invitat la podcastul lui Joe Rogan.

El a spus că tratamentele medicamentoase trebuie să aibă prioritate în efortul de a elimina amenințarea COVID-19.

Tratamentul precoce modifică semnificativ transmiterea. Deci reducem cazurile noi, reducem intensitatea și severitatea și durata simptomelor. Și prin acest mecanism, reducem spitalizarea și decesul.

Doctorul a citat tratamente recente care au ucis efectiv virusul în stadiul incipient al infecției: Dr. Iqbal Mahmud Chowdhury a condus un studiu în Bangladesh care a folosit o clătire cu povidonă-iod în nas și ochi pentru a ucide virusul. Concluzia studiului:

Administrarea de 1% PVP-I (n.r. Povidonă-iod) sub formă de apă de gură/gargară, in nas sau picătură pentru ochi este simplă, rapidă și eficientă din punct de vedere al costurilor în reducerea mortalității și morbidității cauzate de COVID-19.

Un alt efort de tratament al doctorului francez Didier Raoult, care a tratat oamenii folosind hidroxiclorochină, a avut mare succes. (vezi studiu)

Dr. Chowdhury este primul autor care recunoaște faptul că virusul stă în aer, oamenii îl inspiră, se instalează în nas și începe să se replice. Trebuie să ajungă la un anumit prag, să depășească celelalte organisme din nas, să depășească propriul nostru sistem imunitar pentru a deveni o infecție. Deci, există aproximativ o fereastră de trei până la cinci zile pentru a elimina virusul direct.

Măștile și dezinfectantul pentru mâini sunt ilogice, iar datele nu arată că acestea sunt mijloace eficiente de prevenire a infecțiilor cu COVID-19, deoarece virusul se răspândește prin aer, nu prin mâini și este prea mic pentru a fi blocat de majoritatea măștilor, a spus McCullough.

Un studiu fals retractat de Lancet a scos hidroxiclorochina din uz

McCullough a spus că COVID creează „inflamație teribilă”, iar hidroxiclorochina s-a dovedit a fi eficientă în reducerea acesteia, dar în loc să se observe o creștere a utilizării și a studierii eficacității acelui medicament, a fost în schimb restricționat și, în unele țări, medicii pot fi inchiși pentru ca l-au folosit pentru a-si trata pacientii.

Iată harta utilizării hidroxiclorochinei, aici detalii despre utilizare, pe țări.

McCullough a detaliat evenimentele care au dus la aceste restricții. „A fost o lucrare falsificată publicată în Lancet… care susținea că au zeci de mii de pacienți cu COVID-19, internați în mai multe centre din întreaga lume, în vârstă de 40 de ani” El a spus că presupusul studiu a susținut că medicamentul a avut efecte negative asupra sănătății dar nu a fost verificat de alți experți. Ulterior a fost retras dar răul fusese deja făcut.

Acest studiu fals a dus la pierderea încrederii personalului medical în medicament.

NIH a retras lucrarea, studiu fiind finanțat integral în mijlocul valului inițial de COVID-19. Și apoi, la scurt timp după aceea, FDA a publicat o declarație: Hidroxiclorochina nu ar trebui utilizată în general, punct, a spus el.

McCullough a spus că, împreună cu mesajele anti-hidroxiclorochină, ivermectina a fost, de asemenea, calomniată după ce Asociația Medicală Americană și-a dat un aviz împotriva acesteia.

Așa că americanii au văzut cea mai confuză imagine a îngrijirii spitalizate pentru COVID-19 și o imagine foarte confuză a tratamentului ambulatoriu al COVID-19.

El a spus că este extrem de neobișnuit ca spitalele să nu efectueze studii privind tratamentele pentru o boală, dar cu COVID-19, nu au fost făcute studii majore pentru a îmbunătăți tratamentele și nu au existat rezultate mediatizate de spitale.

McCullough a spus că îmbunătățirea tratamentelor pentru cei care sunt bolnavi de COVID-19 nu a fost niciodată o prioritate pentru cei responsabili de sănătatea publică, deoarece vaccinurile au fost împinse din prima zi. El a remarcat că farmaciile făceau publicitate vaccinurilor chiar înainte ca acestea să fie pe deplin autorizate.

El se întreabă de ce Statele Unite nu au analizat munca depusă în întreaga lume pentru a trata boala.

Nu am văzut grupuri de medici colaboratori. Nu am văzut niciodată un simpozion despre terapia locală, ce funcționează cel mai bine. Nicio mențiune de către oficialii de sănătate publică.

McCullough spune că cele mai importante agenții de sănătate publică din SUA sunt incompetente.

El sugerează să existe o revizuire lunară a noilor terapii utilizate pentru a trata COVID-19, atât la nivel național, cât și la nivel global, pentru ca medicii să revizuiască și să învețe de la colegi.

Ultimele știri

Greșeli majore în războiul din Ucraina

Războiul din Ucraina este consecința unei serii de erori strategice și de evaluare făcute de toate părțile aflate în conflict. În mod cert, dacă măcar o parte dintre aceste erori ar fi fost evitate,...

Loading



Cele mai citite

   Articole populare


Te-ar putea interesa

Loading


Loading