OMS plănuiește certificate digitale uniforme de vaccinare

by | 24 Feb 2022 | Sănătate

Cardul de vaccinare ca instrument de monitorizare și control este aici pentru a rămâne: Organizația Mondială a Sănătății (OMS) intenționează să ofere celor 194 de state membre un cadru tehnic pentru certificatele digitale de vaccinare.

Acest lucru ar trebui să faciliteze verificarea codurilor QR de pe certificatele electronice de vaccinare peste granițele naționale ( bineînțeles, pentru a restricționa mișcările și activitățile persoanelor nevaccinate). Șeful sănătății digitale și inovare de la OMS, Gerret Mehl, a declarat că Covid-19 afectează pe toată lumea și că țările pot ieși din pandemie doar împreună. El a susținut: „Certificatele de vaccinare care sunt verificabile digital și nu pot fi contrafăcute creează încredere.” Prin urmare, OMS dorește să sprijine statele membre în construirea „rețelelor de încredere” naționale și regionale anunțând: „Oferta OMS se vede, de asemenea, ca o punte între sistemele regionale. Poate fi folosit și ca parte a viitoarelor campanii de vaccinare și a dosarelor pacienților.”

Chiar și profetul pandemic Bill Gates a recunoscut acum că nebunia vaccinurilor împotriva Covid-19 a luat sfârșit, el avertizănd asupra viitoarelor pandemii, calul Covid-19 fiind călărit până la moarte. Acest instrument internațional de control nu poate fi justificat cu pericolul Covid ci mai degrabă acum este pusă piatra de temelie pentru cerințe de vaccinare mereu noi, pe baza cărora drepturile fundamentale ale cetățenilor din întreaga lume pot fi restrânse mai mult uşor.

Acest plan nu este nou – un document UE din 2018  ne arată o agenda de vaccinare care face parte, îmi pare rau că sunt conspiraționist, din „Agenda 2030” a Marii Resetări și care a început încet să fie aplicată. La acea vreme, 2018, se mai putea presupune naiv că sănătatea oamenilor era în joc când, de exemplu, vaccinul antipoliomielita era folosit ca argument atunci cănd erau întrebati respondenții dacă sunt de acord cu restricții sau mandate de vaccinare pentru tineri sau adulți. Este o întrebare capcană pentru ca nu poți compara un vaccin, anti-polio, folosit vreme de 50 de ani cu unul aproape netestat. Multe din cele scrise în document sunt de bun simț și ar trebui aplicate imediat, lucruri ca: informarea corecta a populatiei, sprijinirea doctorilor etc, dar sunt “scăpari” ca la capitolul  1.4 – Investiții in E-Sanatate și Digitalizare:

Dezvoltarea unui dosar electronic de vaccinare a fost cea mai susținută investiție în e-sănătate consens aproape unanim (n.r. printre respondenți). Beneficiile potențiale includ trimiterea de notificări privind vaccinarea și urmărirea ratelor de acoperire.

sau introducerea la capitolul 1.8 – Reducerea cererii de vaccinuri și îmbunatățirea capacităților de producție – a următoarei chestiuni:

Modificarea legislației UE – de exemplu, simplificarea autorizațiilor de introducere pe piață

Ce treabă are capacitatea de producție cu autorizarea de urgență?

Astăzi, seruri, extrem de controversate, sunt aprobate ca „vaccinuri” iar cetățenii sunt degradați la simple animale prin constrângerea directă și indirectă, prin obligații legale sau amenințări cu pierderea locului de muncă, pierderea libertății de mișcare sau excluderea din societate. Acest lucru are doar efecte pozitive pentru industria farmaceutică și investitorii săi – precum Bill Gates, care cere și promovează „pașaportul mondial” cu fundația sa, așa cum se poate vedea aici .

Etichete: Bill Gates | COVID-19

Ultimele știri

Greșeli majore în războiul din Ucraina

Războiul din Ucraina este consecința unei serii de erori strategice și de evaluare făcute de toate părțile aflate în conflict. În mod cert, dacă măcar o parte dintre aceste erori ar fi fost evitate,...

Loading



Cele mai citite

   Articole populare


Te-ar putea interesa

Loading


Loading