Și Fauci și CEO-ul Pfizer au reapărut, cerând cu ardoare să facem mai multe vaccinuri

by | 16 Mar 2022 | Sănătate

Dictatorul „științei” Anthony Fauci a declarat că americanii (și implicit restul lumii) vor trebui să facă mai multe vaccinuri COVID, la doar o zi după ce CEO-ul Pfizer a proclamat că este nevoie de o a patra doză imediat.

Într-un interviu acordat CNBC, Fauci a fost întrebat de câte doze vor mai fi necesare și a spus:

„Răspunsul este: nu știm. Adică, asta este… probabil că nu am terminat cu asta când vine vorba de vaccinuri.”

Comentariile se potrivesc cu cele ale lui Albert Bourla, CEO-ul Pfizer, care a spus „Este necesară – o a patra doză – chiar acum”, când a fost întrebat despre vaccinuri.

Șeful Pfizer a spus: „Protecția pe care o obțineți de la al treilea [vaccin] este… nu atât de bună împotriva infecțiilor, și nu durează foarte mult, dar doar trimitem acele date la FDA și apoi vom vedea ce vor spune și alți experți în afara celor de la Pfizer.”

Bourla a mai spus săptămâna trecută pentru CNBC că Pfizer a notificat oficial FDA cu privire la o cerere viitoare pentru un al patrulea vaccin:

Deși admite că există „foarte puține informații”, Bourla a declarat anterior că este nevoie de un al patrulea vaccin, eventualel un rapel anual fiind „scenariul cel mai probabil”.

CEO-ul Moderna, Stephane Bancel, a sugerat și el luna trecută că urmează un al patrulea vaccin.

Pe Fauci îl mai putem înțelege că vrea să mai apară la TV, că din cauza Rusiei a trecut peste noapte de la statutul de HERO (erou) la cel de ZERO. Pentru cei din media e greu de găsit scuze acum când au o grămadă de subiecte de acoperit și totuși se întorc cu duioșie la sânul lui Fauci.

Înn ceea ce-i privește pe șefii de la Pfizer și Moderna, normal că vom asculta sfaturile de vaccinare infinită vente de la unii dezinteresați. În fond ei nu sunt decât cei care produc și vând vacinurile sub oblăduirea și binecuvântarea administrației USA și UE.

Etichete: Fauci | vaccin

Ultimele știri

Greșeli majore în războiul din Ucraina

Războiul din Ucraina este consecința unei serii de erori strategice și de evaluare făcute de toate părțile aflate în conflict. În mod cert, dacă măcar o parte dintre aceste erori ar fi fost evitate,...

Loading



Cele mai citite

   Articole populare


Te-ar putea interesa

Loading


Loading