Statistici trunchiate: cum poate trece Omicron de la varianta usoară la mortală

by | 20 Dec 2021 | Sănătate

Înainte de a ajunge la Omicron, există două lucruri importante legate de COVID Mania care merită subliniate:

1. Dacă sunteți pozitiv la o testare PCR, aveți o șansă de peste 99% să vă recuperați după boala. Acest lucru a rămas așa de la începutul COVID Mania. Nu contează tulpina, fie că este vorba de Alpha, Beta, Delta sau următoarea tulpină dominantă, rezultatul a rămas consistent.

2. Vârsta medie a unui deces COVID în ​​Statele Unite, Europa cât și peste tot in lume este aproximativ aceeași cu durata medie de viață. În pandemiile globale anterioare, acest lucru nu a fost deloc așa. Isteria din jurul COVID Mania este produsul celui mai mare și mai răspândit caz de fraudă, corupție și înșelăciune în statistici din lume.

Amintiți-vă de raportarea timpurie privind tulpina Delta de la începutul acestei veri. Similar cu tulpina anterioara, Delta a avut o rată de recuperare extrem de ridicată, semnificativ mai mare decât tulpina originală detectată în Wuhan. Iată datele direct de la guvernul Regatului Unit:

Cu toate acestea, pe măsură ce Delta a devenit tulpina dominantă (conform testelor de secvență genetică), toți cei care “mureau de COVID” aveau acum o etichetă Delta atașată la dosarul lor. De la începutul acestei veri, Delta deține o dominație completă asupra testării COVID. Cele mai recente date de la CDC, arată că peste 99,9% din mostrele din ultimele luni au revenit pozitive la Delta.

Cazurile timpurii Omicron, la fel ca peste 99% din toate celelalte cazuri de COVID, indiferent de variante, au fost raportate ca fiind ușoare. Dacă Omicron “învinge” Delta si se raspandeste mai repede, atunci Omicron îl va înlocui inevitabil pe Delta ca noul “virus mortal”. Fiecare deces cu un test Omicron pozitiv este un titlu de presă mainstream. Fiecare spitalizare este un “mandat” pentru clasa conducătoare de a impune mai multă tiranie maselor, în numele sănătății noastre.

Dacă Omicron devine într-adevăr varianta dominantă, presa corporatistă și clasa de “expert în sănătate publică” vor schimba desigur tulpina de la ușoară la ceva mult mai periculos. Dacă Omicron devine dominant (unii virologi sunt convinși că o va face, rămâne de văzut), inevitabil își va găsi drumul într-un azil de bătrâni sau într-un alt cadru în care individul obișnuit este atât foarte în vârstă, cât și foarte bolnav. Când acești indivizi vor muri în mod tragic, vor fi considerați “moarte Omicron”. Același lucru este valabil și pentru diabetic, pentru cineva pe care mass-media îl va descrie drept o “persoană tânără și sănătoasă, fără comorbidități” si care în cele din urmă “moare de Omicron”. Dacă Omicron înlocuiește Delta, înseamnă miliarde de gazde potențiale pentru un virus cu o rată de vindecare de 99,8-99,9%. Deci, indiferent dacă Omicron a devenit o mutație atât de slabă încât se aseamănă cu răceala obișnuită, există suficiente titluri pentru ca presa aservita și guvernele manice să profite de noua situație în beneficiul lor.

Există un singur mod în care Omicron rămâne atașat de eticheta variata ușoară și asta ar veni din cauza eșecului său de a înlocui Delta. Dacă Omicron domină Delta, va deveni doar una dintr-o serie nesfârșită de scuze pentru eșecul guvernelor de a “opri răspândirea”, împreună cu eșecul produselor impuse de companiile farmaceutice asemănătoare mafiei. Ca și în cazul Delta, trucul cu statistici poate servi drept pretext perfect pentru mai multă tiranie impusă de guverne, împreună cu sute de miliarde de dolari în vânzări suplimentare de produse farmaceutice.

Etichete: Wuhan

Ultimele știri

Greșeli majore în războiul din Ucraina

Războiul din Ucraina este consecința unei serii de erori strategice și de evaluare făcute de toate părțile aflate în conflict. În mod cert, dacă măcar o parte dintre aceste erori ar fi fost evitate,...

Loading



Cele mai citite

   Articole populare


Te-ar putea interesa

Loading


Loading