Vitamina D: beneficii uimitoare asupra sănătății. Remediu miraculos pentru boli incurabile

by | 22 May 2023 | Sănătate

Descoperă beneficiile extraordinare ale vitaminei D și cum aceasta poate ajuta la prevenirea bolilor și creșterea imunității. Citește acum pentru a avea grijă de sănătatea ta!

Se pare că „vitamina solară” are un mare succes în tratamentul bolilor care sunt de fapt considerate „incurabile”. În combinație cu o dietă sănătoasă, antiinflamatoare, dozele mari de vitamina D ar putea îmbunătăți calitatea vieții pentru multe persoane cu boli autoimune precum psoriazisul sau artrita reumatoidă.

Vitamina D, așa-numita „vitamina solară”, a fost adesea subestimată în trecut. Studiile arată din nou și din nou că această vitamină joacă un rol esențial în susținerea sistemului imunitar uman și poate ajuta, de asemenea, la combaterea eficientă a bolilor autoimune. Acest lucru o arată, de exemplu, un studiu al medicului Dr. Patrick J. McCullough. În introducere acesta scrie:

Vitamina D3 este un hormon secosteroid produs în piele în cantități estimate a fi de până la 25.000 de unități internaționale (UI) pe zi prin acțiunea radiațiilor UVB asupra 7-dehidrocolesterolului. Deficitul de vitamina D este obișnuit, deoarece pielea nu este suficientă expusă la soare și foarte puține alimente conțin vitamina D. Deficiența este strâns asociată cu un risc crescut de apariție a unei varietăți de boli, dintre care s-a demonstrat că unele se îmbunătățesc dramatic cu expunerea adecvată la UVB a pielii sau cu suplimentarea orală sau topică cu vitamina D. Aceste boli includ astmul, psoriazisul, artrita reumatoidă, rahitismul și tuberculoza.

În activitatea sa, dr. McCullough despre succesul utilizării în doze mari de vitamina D la mai mulți pacienți. Un pacient a început să ia vitamina D3 cu opt ani înainte de publicarea raportului și a observat o scădere a crizelor sale de astm bronșic de la cinci sau șase exacerbări severe pe an la doar o exacerbare severă din 2011 până în 2019. A început cu 10.000 UI pe zi, iar pentru At . la momentul publicării, el a întrerupt majoritatea medicamentelor pentru astm și lua 30.000 UI zilnic.

La un alt pacient, leziunea ulcerată de pe mână, despre care se credea că este o formă de cancer de piele, s-a micșorat după administrarea de doze mari. Un al treilea pacient avea psoriazis răspândit pe scalp, frunte, urechi, piept, abdomen, coate și coapse. I s-au administrat 50.000 UI de vitamina D2 și în curând a văzut o îmbunătățire dramatică a psoriazisului său. Pielea i s-a limpezit după câteva luni de tratament și a reușit să nu mai folosească creme cu steroizi și șampoane medicamentoase. Alți doi pacienți cu psoriazis au prezentat, de asemenea, îmbunătățiri clinice clare ale tenului.

Numeroase studii arată că vitamina D are o varietate de funcții în diferite procese și organe. Majoritatea celulelor au un receptor specific pentru vitamina D, iar atunci când molecula de vitamina D se leagă de receptorul său, poate activa aproximativ 2.000 de gene în organism. Cu toate acestea, vitamina D acționează ca un contributor direct mai degrabă decât un ajutor în multe căi genetice, reglând nivelurile de calciu și hormonii paratiroidieni și interacționând cu celulele imune, neuronii, celulele pancreatice și multe alte celule.

  1. S-a demonstrat în repetate rânduri că o suplimentare relativ ridicată de vitamina D împreună cu o dietă antiinflamatoare pot trata eficient bolile autoimune precum psoriazisul, artrita reumatoidă sau scleroza multiplă și pot atenua semnificativ simptomele. După cum am scris anterior, există mari succese în ceea ce privește tratamentul Covid printr-un aport ridicat de vitamina D. Cât timp va fi subestimată „vitamina solară” de către medici?
  2. S-a demonstrat în repetate rânduri că o suplimentare relativ ridicată de vitamina D împreună cu o dietă antiinflamatoare pot trata eficient bolile autoimune precum psoriazisul, artrita reumatoidă sau scleroza multiplă și pot atenua semnificativ simptomele. După cum am scris anterior, există mari succese în ceea ce privește tratamentul Covid printr-un aport ridicat de vitamina D. Cât timp va fi subestimată „vitamina solară” de către medici?

Studiu israelian demonstrează că vitamina D poate reduce agravarea COVID

Etichete: vitamina D

Ultimele știri

Greșeli majore în războiul din Ucraina

Războiul din Ucraina este consecința unei serii de erori strategice și de evaluare făcute de toate părțile aflate în conflict. În mod cert, dacă măcar o parte dintre aceste erori ar fi fost evitate,...

Loading



Cele mai citite

   Articole populare


Te-ar putea interesa

Loading


Loading