Occidentul critică politica zero covid din China, uitând că a procedat la fel

by | 30 Nov 2022 | Social

Hmmm… Noi aștia care ne considerăm occindentali am uitat ce s-a intamplat in Europa cu doar puțin timp în urmă, când nu aveam voie sa iesim pe strazi, când afacerile au fost inchise iar magazinele au fost forțate să tragă obloanele, copii au fost închiși în case, armata a fost prin orașe, amenzi uriașe în toata Uniunea Europeana, obligativitate de a purta masca, cuțit pus în coaste pentru a te vaccina, etc.

Ipocrizia este la modă, avem memoria scurtă și uităm bătaile aplicate de jandarmi prin diferite țări Europene, mult mai violente decat cele din 10 august din București, cănd plângeam cu toții că ne-au “masacrat” jandarmii. În Franța dacă ieși la un miting  fară autorizatie rup aia bățul pe spatele tău, în Paris de la naștere ai practic urmă de pulan pe cocoașă.

Am uitat că în România erai ridicat cu forța de jandarmi dacă aveai covid? Oameni buni, ce se întamplă acum în China s-a petrecut și în Uniunea Europeană iar presa se făcea că nu vede, cenzura fiind prezentă in toate “colțurile” internetului. Acum cănd unul din dușmanii occidentului, China, calcă în străchini, presa a început să guițe, pardon, să relateze cele mai neauzite și nevăzute abuzuri săvărșite de comuniștii de la Beijing.

Foarte bine că o face dar ar trebui să își îndrepte atenția și către comuniștii Europeni, că au început să fie din ce în ce mai mulți, toți tupeiști, practicanți ai vârâtului de pumn în gură, purtători de ură și dispreț la adresa celora care îndraznesc să pună întrebari (dubito ergo cogito), comuniști iubitori de restricții Covid, identitate sexuală și politică verde – urmatoarea mare farsă ce va fi propagată și promovată intens de presa mainstream aservită lor, comuniștilor vopsiți în democrați europeni.

Ne uităm la TV și vedem marea păcăleală, inflația e mare, prețurile sunt mari, datorită Rusiei! Adevar spus doar pe jumătate, omitem să amintim că economiile țărilor europene au fost închise datorită politicii falimentare Covid.

Stați informați/te, nu uitați și mai ales nu iertați când mergeți în cabina de vot!

Etichete: COVID-19 | ipocrizie

Ultimele știri

Greșeli majore în războiul din Ucraina

Războiul din Ucraina este consecința unei serii de erori strategice și de evaluare făcute de toate părțile aflate în conflict. În mod cert, dacă măcar o parte dintre aceste erori ar fi fost evitate,...

Loading



Cele mai citite

   Articole populare


Te-ar putea interesa

Loading


Loading