Scrisoare omagiu: Nevaccinații sunt „supereroi” care „întruchipează ce este mai bun din umanitate”

by | 2 Nov 2022 | Social

Generalul francez Christian Blanchon a publicat o scrisoare omagiu adresată celor nevaccinați, numindu-i „supereroi” pe cetățenii care au refuzat vaccinurile anti COVID.

Publicarea textului de către Blanchon a făcut furori în Europa și în întreaga lume în rândul persoanelor care criticau politicile draconice privind COVID, dar a fost în mare măsură ignorată de presa mainstream, cum era de așteptat.

Este un text de încurajare adresat celor care au rezistat presiunilor statului și societății, alegând să fie reticenți, să-și pună mai multe întrebări și să nu se vaccineze cu cu un ser experimental care a fost dezvoltat, potrivit recunoașterii recente a unui director Pfizer, „cu viteza științei” și nu testat temeinic înainte de a fi introdus pe piață.

Pfizer recunoaște în Parlamentul European că nu a testat pentru oprirea transmiterii

Blanchon laudă curajul celor nevaccinați care s-au confruntat adesea cu presiuni imense din partea medicilor, colegilor, prietenilor și chiar membrilor familiei.

El a spus că cei care au rezistat „întruchipează ce este mai bun din umanitate” și sunt „supereroi”.

Generalul militar francez a făcut aluzie, de asemenea, la o bătălie între lumină și întuneric, când i-a descris pe cei nevaccinați drept „soldații pe care orice armată a luminii își dorește să-i aibă în rândurile sale” și când a adăugat că sunt „eroi născuți printre oameni obișnuiți care strălucesc în întuneric.”

Blanchon a declarat că „știm acum cine sunt rezistenții de pe planeta Pământ”, referindu-se la refuzul celor nevaccinați de a ceda presiunii imense cu care se confruntă.

Iată scrisoarea integrală:

„Chiar dacă aș fi vaccinat pe deplin, i-aș admira pe cei nevaccinați pentru că au rezistat la cea mai mare presiune pe care am văzut-o vreodată, inclusiv din partea soților, părinților, copiilor, prietenilor, colegilor și medicilor.

Oamenii care au fost capabili de o asemenea personalitate, curaj și o astfel de abilitate critică întruchipează, fără îndoială, ceea ce este mai bun din umanitate.

Se găsesc peste tot, la toate vârstele, nivelurile de educație, țările și opiniile.

Sunt de un anumit fel; aceștia sunt soldații pe care orice armată a luminii își dorește să-i aibă în rândurile ei.

Ei sunt părinții pe care fiecare copil își dorește să-i aibă și copiii pe care fiecare părinte visează să-i aibă.

Sunt ființe peste media societăților lor; sunt esenţa popoarelor care au construit toate culturile şi au cucerit orizonturile.

Sunt acolo, lângă tine, par normali, dar sunt supereroi.

Au făcut ceea ce alții nu puteau face; au fost copacul care a rezistat uraganului insultelor, discriminării și excluderii sociale.

Și au făcut-o pentru că au bănuit că sunt singuri și au fost convinși că sunt singuri.

Excluși de la mesele de Crăciun ale familiilor lor, ei nu au văzut niciodată ceva atât de crud. Și-au pierdut locurile de muncă, și-au lăsat cariera să se scufunde și nu mai aveau bani… dar nu le-a păsat. Au suferit o discriminare incomensurabilă, denunțuri, trădări și umilințe… dar au continuat.

Aacum știm cine sunt rezistenții de pe planeta Pământ.

Femei, bărbați, bătrâni, tineri, bogați, săraci, de toate rasele și toate religiile, cei nevaccinați, aleși pe o arca invizibilă, singurii care au reușit să reziste când totul s-a prăbușit. S-a prăbușit.

Ați trecut un test de neimaginat pe care mulți dintre cei mai duri soldați, comandouri, berete verzi, astronauți și genii nu l-au putut trece.

Ești făcut din cele mai mari lucruri care au trăit vreodată, acei eroi născuți printre oameni obișnuiți care strălucesc în întuneric.”

Etichete: nevaccinați

Ultimele știri

Greșeli majore în războiul din Ucraina

Războiul din Ucraina este consecința unei serii de erori strategice și de evaluare făcute de toate părțile aflate în conflict. În mod cert, dacă măcar o parte dintre aceste erori ar fi fost evitate,...

Loading



Cele mai citite

   Articole populare


Te-ar putea interesa

Loading


Loading