UE vrea prelungirea pașapoartelor verzi. Votați pe site-ul Comisiei azi pentru apărarea drepturilor!

by | 8 Apr 2022 | Social

UE dorește ca certificatele digitale de sănătate să fie introduse în mod permanent. Inițiativa ID2020 este în funcțiune de ceva timp și acum a fost implementată sub forma certificatului Covid cu un domeniu de aplicare mult redus. Expiră în vara acestui an, dar acest lucru nu este în interesul industriei farmaceutice și, prin urmare, nu este în interesul birocrației UE și al Comisiei.

Cu toate acestea, Comisia trebuie să îndeplinească anumite cerințe pentru extindere. O consultare deschisă cu privire la Certificatul digital de vaccinare împotriva Covid-19 are loc în prezent pe site-ul oficial al UE . Toți cetățenii UE sunt invitați să își exprime opinia. A început pe 3 februarie 2022. Consultarea publică este limitată și se încheie pe 08.04.22. Apoi documentul este aprobat. Nu mai stați, VOTAȚI!

SPUNEȚI-VĂ PĂREREA

În cele din urmă, rezultatul depinde și de participarea și poziționarea cetățenilor. Majoritatea covârșitoare este în favoarea unui „nu”, adică împotriva unei încălcări a Legii fundamentale și a drepturilor omului. Fiecare cetățean al UE este invitat să participe.

Toate opiniile vor fi publicate. Puteți folosi numele real sau să scrieți ca anonim. Mai întâi trebuie să-ți creezi un cont sau să te loghezi cu Google, Fcebook etc.

Până în prezent, au fost publicate peste 249 348 de opinii covârșitor împotriva prelungirii certificatului.

Un cetățean din Grecia spune:

Certificatul digital UE COVID este total opusul tuturor libertăților câștigate de toți cetățenii Europei, care nu trebuie să mai aibă granițe și restricții! Este contrar tuturor Legilor și Constituției, contrar logicii sănătății și acest lucru este confirmat de mulți oameni de știință – medici din întreaga lume! Deoarece cei vaccinați se îmbolnăvesc și transmit, nu este de nici un folos…

Un cetățean din Germania spune:

Nu vreau certificat de vaccinare sau alte măsuri care să bată joc de protecția datelor. Cu ce ​​drept ar trebui să fie justificat? Nu mă interesează ce spun un institut sau vreo persoană care nu își asumă nicio responsabilitate pentru pagubele cauzate de vaccinare. Ar trebui să privim chestiunea într-un mod mai diferențiat și în conformitate cu faptele. Cert este: variantele au venit din străinătate, tot de la oameni care fuseseră vaccinați. Adevărul este: în…

Un cetățean din Slovacia spune:

Introducerea pașapoartelor Covid reprezintă o încălcare gravă a drepturilor și libertăților fundamentale ale omului, precum și o încălcare a tuturor acordurilor privind libera circulație a cetățenilor statelor membre în cadrul UE. Nimeni nu trebuie judecat și separat pe baza unor astfel de criterii și informații despre starea de sănătate a cetățenilor, sau alte informații de această natură trebuie să rămână inaccesibile terților – este exclusiv între pacient și medicul curant sau specialist.

Un cetățean din UE spune:

Dragă Comisia Europeană: vă rugăm să nu extindeți pasaportul/pașaportul Corona asupra oamenilor obișnuiți care trăiesc în Europa. Vă rugăm să nu ne forțați la libertatea condiționată forțând asupra noastră un sistem de control al sănătății nedorit și ineficient. Fără forță, fără propagandă de vaccinare, vă rog: nu este etic! Eu personal nu vreau teste PCR forțate, controale QR forțate de sănătate sau pașapoarte Corona forțate! Acest lucru încalcă legile noastre și libertatea integrității.

Acestea sunt 4 opimii la întâmplare alese. Citiți aici ce spun ceilalți 249344 de cetățeni europeni. (click)

Etichete: digital | UE

Ultimele știri

Greșeli majore în războiul din Ucraina

Războiul din Ucraina este consecința unei serii de erori strategice și de evaluare făcute de toate părțile aflate în conflict. În mod cert, dacă măcar o parte dintre aceste erori ar fi fost evitate,...

Loading



Cele mai citite

   Articole populare


Te-ar putea interesa

Loading


Loading