Viktor Orbán: Obsesia progresiștilor pentru cultura WOKE duce lumea occidentală la sinucidere

by | 18 May 2022 | Social

Prim-ministrul ungar Viktor Orbán avertizează că lumea occidentală se împușcă în picior cu „valuri de sinucidere” de declin din cauza obsesiei sale pentru politicile identitare, migrația în masă și deciziile economice proaste.

„Un astfel de experiment0 este un program de nebunie de gen și o Europă liberală care transcende statele-națiune și creștinismul și nu pune nimic în locul lor”.

a declarat Viktor Orbán într-un discurs menit să marcheze depunerea jurământului său ca premier.

Partidul conservator al lui Orbán, Fidesz, a câștigat alegerile de luna trecută, cu o majoritate de două treimi, în ciuda eforturilor masive ale intereselor globaliste de a deraia candidatura sa.

„Tot ceea ce s-a întâmplat începând cu 2020 arată o singură direcție: Europa și implicit poporul maghiar au intrat într-o epocă a pericolului”, a spus Orbán. „Deceniul a început cu epidemia de coronavirus și a continuat cu războiul. Sancțiunile din război au adus o criză economică.”

„Politica de război și sancțiuni au provocat o criză energetică, iar creșterea ratelor dobânzilor din SUA a adus o epocă a inflației”, a spus el, după cum a raportat Summit News.

Orbán a continuat spunând că Europa intră acum într-o „eră a recesiunii economice” cu multiple provocări pe drum, inclusiv migrația în masă.

Vorbind în fața parlamentului, Orbán a spus că lumea este acum martoră la „valurile de sinucidere ale lumii occidentale”, pe care le-a caracterizat prin înlocuirea valorilor tradiționale și creștine cu wokeism și ideologia transgender.

„Așa este programul marelui schimb de populație european, a cărui esență este înlocuirea copiilor creștini dispăruți cu migranți. Ei uită că omul singur nu poate fi niciodată liber, doar singur”, a spus Orbán.

În ciuda pericolelor cu care se confruntă europenii și restul lumii occidentale, Orbán a susținut Ungaria ca exemplu al modului de a lupta împotriva declinului civilizației occidentale, exprimând speranța că ungurii vor riposta.

Etichete: Viktor Orban | Woke

Ultimele știri

Greșeli majore în războiul din Ucraina

Războiul din Ucraina este consecința unei serii de erori strategice și de evaluare făcute de toate părțile aflate în conflict. În mod cert, dacă măcar o parte dintre aceste erori ar fi fost evitate,...

Loading



Cele mai citite



Te-ar putea interesa

Loading


Loading