Politiciană ecologistă din Germania înființează turnătoria pe bază de corectitudine politică

by | 11 Aug 2022 | Extern

Verzii se ridică la nivelul proastei lor reputații. Pe măsură ce câștigă putere și influență în guvernele europene, își dau arama pe față, impunând sute de reguli, reglementări și interdicții ce fac viața cetățenilor un coșmar. Cel mai recent exemplu vine din Germania și se numește Josefine Paul.

Germanii își vor putea schimba sexul o dată pe an, fără a fi nevoie de operație

Ministrul pentru copii, tineret, familie, egalitate, refugiați și integrare din Renania de Nord-Westfalia, pentru Verzi, Josefine Paul, dorește să promoveze un proiect care îi încurajează pe germani să-și raporteze concetățenii, potrivit publicației germane Focus.

Paul intenționează să înființeze patru centre de raportare în care oamenii să poată raporta prin intermediul liniilor de asistență telefonică, în mod anonim, alți oameni care se comportă incorect din punct de vedere politic. De exemplu, trebuie raportate „incidente ostile homosexualilor, migranților, musulmanilor, negrilor și romilor”, chiar și cele care nu sunt pedepsibile prin lege.

Germania: Grup de activiști de stânga care lupta împotriva schimbărilor climatice finanțat din bani publici

Guvernul celui mai populat stat federal va cheltui 140.000 de euro pentru a înființa fiecare centru. Paul, o fostă profesoară, este lesbiană deci motivația acestui proiect înfiorător este personală.

„Deoarece voi continua să resping limbajul de gen necreștin și ideologia de gen, este deja previzibil că un denunțător de stânga zelos mă va preda în stilul Stasi din Germania de Est. Așa va fi!”, a răspuns Dirk Kalweit, vicepreședintele partidului CDU (Creștin Democrat) din Landtag (Dieta de stat).

Etichete: Germania | progresism

Ultimele știri

Greșeli majore în războiul din Ucraina

Războiul din Ucraina este consecința unei serii de erori strategice și de evaluare făcute de toate părțile aflate în conflict. În mod cert, dacă măcar o parte dintre aceste erori ar fi fost evitate,...

Loading



Cele mai citite

   Articole populare


Te-ar putea interesa

Loading


Loading