Video: Protestatarii francezi înconjoară sediul Pfizer scandând „Asasini”

by | 4 Feb 2022 | Extern

Protestatarii au mers în fața sediului Pfizer și pentru că au fost stimulați de mesajele pline ură ale lui Macron care a recunoscut că vrea să-i „enerveze” pe cei nevaccinati. Iată că dorința i s-a împlinit.

Videoclipurile filmate weekendul trecut la Paris, Franța arată mii de protestatari înconjurând sediul Pfizer din capitala națiunii și scandând „asasini!” în semn de protest față de vaccinărea obligatorie.

Protestele fac ravagii în Franța de mult timp și au fost stimulate de președintele francez Emmanuel Macron, care a recunoscut luna trecută că o parte a „strategiei” sale de combatere a COVID este de a „enerva” pe cei nevaccinati cât mai mult posibil, limitându-le libertățile și constrângându-i să tragă.

Macron a făcut aceste comentarii într-un interviu pentru ziarul Le Parisien, menționând

„În ceea ce privește cei nevaccinați, chiar vreau să-i enervez. Și vom continua să facem asta, până la capăt. Aceasta este strategia.”

Președintele francez a anunțat anterior că celor care nu au un „permis COVID” li se va interzice să participe la activități de bază ale vieții, cum ar fi vizitarea centrelor comerciale, restaurantele și utilizarea transportului public. Așa-numitul permis verde de sănătate face acum parte din viața de zi cu zi în Franța.

Când sistemul a intrat în vigoare, Macron a mai afirmat că a arăta „acte” pentru a intra în cafenele înseamnă „libertate”.

În plus, săptămâna trecută, directorul administrativ al rețelei de spitale publice din regiunea Parisului, Martin Hirsch, a susținut că cetățenilor nevaccinați ar trebui să li se interzică accesul la îngrijirea spitalicească.

„Nu vreau să închid ușa spitalului și a îngrijirii nimănui, dar trebuie să fii aliat cu responsabilitatea care permite tuturor să beneficieze de ea”, a proclamat Hirsch

Etichete: Franța | Pfizer | proteste

Ultimele știri

Greșeli majore în războiul din Ucraina

Războiul din Ucraina este consecința unei serii de erori strategice și de evaluare făcute de toate părțile aflate în conflict. În mod cert, dacă măcar o parte dintre aceste erori ar fi fost evitate,...

Loading



Cele mai citite

   Articole populare


Te-ar putea interesa

Loading


Loading