Despre Invermectină numai de bine

by | 11 Jan 2022 | Sănătate

Când vine vorba de tratamentul COVID-19, multe națiuni occidentale au ezitat in implementarea corecta a schemei anticovid din cauza politizarii excesivă a medicinei. Pe parcursul anului 2020 mass-media și mulți “experți în sănătate publică”, indivizi(de) fără pregatire in domeniul medical, au avertizat împotriva utilizării hidroxiclorochinei (HCQ), în ciuda faptului că mulți medici practicanți lăudau capacitatea acesteia de a salva pacienți. Majoritatea vocilor care au susținut HCQ au fost reduse la tăcere prin cenzură atât online cât și offline. Unii și-au pierdut chiar slujba pentru păcatul de a împărtăși public succesul aplicării schemei cu HCQ. Noi, editorii de la stiri-alternative.ro, nu sunt susținatorii administrării de HCQ sau a altui medicament antiCovid ci dorim să scoatem la lumina beneficii medicale rezultate din studii știintifice, ignorate de presa mainsteam.

Un medicament antiparazitar vechi de zeci de ani, descoperit in 1975, administrat în miliarde de doze la oameni, cu preponderență din Africa și Asia, care poate fi chiar mai util decât HCQ este Ivermectina. La fel ca HCQ, Ivermectina se află pe lista de medicamente esențiale a Organizației Mondiale a Sănătății, ca și antiparazitar, dar beneficiile sale sunt, când vine vorba despre administrarea impotriva Covid, ignorate de oficiali din domeniul sănătății publice și îngropate de mass-media.

Ivermectina este un medicament care a demonstrat că inhibă replicarea SARS-CoV-2 in vitro. În SUA, Frontline COVID-19 Critical Care Alliance (FLCCC)  a cerut adoptarea pe scară largă a Ivermectinei, atât profilactic in principal, cât și pentru tratamentul tuturor fazelor COVID-19. Recomandarea principală este administrarea in faza incipientă a bolii, in primele zile de la testarea pozitiva (asta inseamnând o testare masivă).

În videoclipul de mai jos, Dr. John Campbell, al carui canal de Youtube este extraordinar de bine populat cu informații despre covid, o intervievează pe Dr. Theresa Lawrie despre medicament și utilizarea acestuia împotriva COVID-19. Lawrie este medic cu Ph.D., cercetător care a lucrat în Africa de Sud,  director Evidence-Based Medicine Consultancy Ltd., cu sediul în Regatul Unit, participantă la organizarea grupului britanic de recomandare a Ivermectinei (BIRD) și a Conferinței internaționale “Ivermectină pentru COVID”, care a avut loc pe 24 aprilie 2021.

Ivermectina utilă în toate etapele COVID

Ceea ce face Ivermectina deosebit de utilă în COVID-19 este faptul că funcționează atât în ​​faza virală inițială a bolii cât și în stadiul inflamator.

Potrivit dr. Surya Kant, medic din India, care a publicat o carte albă despre Ivermectină, medicamentul reduce replicarea virusului SARS-CoV-2 de câteva mii de ori. Lucrarea lui Kant a determinat mai multe provincii indiene să înceapă utilizarea Ivermectinei, atât profilactic, cât și ca tratament pentru COVID-19. Concluzia grupului de lucru, care a participat la studiu clinic in urma căruia s-a făcut cartea alba, a concluzionat: „Ivermectina în doza de 12 mg BD, singură sau în combinație cu alte terapii timp de 5 până la 7 zile, poate fi considerată o opțiune terapeutică sigură pentru cazurile ușoare, moderate sau severe de infecție cu Covid-19. Este rentabil, mai ales atunci când celelalte medicamente sunt foarte costisitoare și nu sunt disponibile”.

În videoclip, Theresa Lawrie trece în revistă știința din spatele recomandării ei de a utiliza Ivermectina.

O analiză științifică a dr. Andrew Hill de la Universitatea Liverpool, finanțată de OMS și UNITAID și publicată pe 18 ianuarie 2021, a constatat că Ivermectina a redus decesele cauzate de COVID-19 cu 75%. Această constatare s-a bazat pe o revizuire a șase studii randomizate, controlate, care au implicat un total de 1255 de pacienți.
Meta-analiza Dr. Lawrie, publicată pe 8 februarie 2021, a constatat o reducere cu 68% a deceselor. Aici, 13 studii au fost incluse în analiză.
Adăugând două noi studii controlate, randomizate la analiza ei din februarie, Lawrie a publicat o analiză actualizată la 31 martie 2021, care arată o reducere cu 62% a deceselor.

Medicii îndeamnă acceptarea ivermectinei pentru a salva vieți

După cum am menționat mai devreme, în SUA, FLCCC a cerut adoptarea pe scară largă a Ivermectinei, atât profilactic, cât și pentru tratamentul tuturor fazelor COVID-19.

Președintele FLCCC, dr. Pierre Kory, fost profesor de medicină la Centrul Medical St. Luke’s Aurora din Milwaukee, Wisconsin, a depus mărturie despre beneficiile Ivermectinei în fața autoritaților compenente din SUA, inclusiv Comitetului Senatului pentru Securitate Internă și Afaceri Guvernamentale cât și celor care se ocupă de ghidul de Tratament COVID-19 al NIH (Institutului de Sănătate Natională a Statelor Unite). După cum a menționat FLCCC:

“Datele arată capacitatea medicamentului (Ivermectinei) de a preveni COVID-19, de a împiedica boala să progreseze la faza hiperinflamatoare și chiar de a ajuta pacienții în stare critică să se recupereze.”

Dr. Kory a mărturisit că Ivermectina este efectivă, un „medicament miracol” împotriva COVID-19 cerând autorităților medicale guvernamentale să revizuiască de urgență cele mai recente date și apoi să emită linii directoare pentru medici, asistente și asistenți medicali pentru a prescrie Ivermectina pentru COVID -19.

“Numeroase studii clinice – inclusiv studii randomizate controlate și evaluate de colegi – au arătat beneficii mari ale ivermectinei în profilaxie, tratament precoce și de asemenea, în stadiul avansat al bolii. Luate împreună… zeci de studii clinice care au apărut acum în întreaga lume sunt suficient de substanțiale pentru a evalua în mod fiabil eficacitatea clinică. …există date din 18 studii randomizate, controlate care au inclus peste 2.100 de pacienți… au demonstrat că Ivermectina produce un clearance viral mai rapid, un timp mai rapid până la externarea din spital, un timp mai rapid până la recuperarea clinică și o reducere cu 75% a ratelor mortalității.”

Un rezumat de o pagină al dovezilor din studiile clinice pentru Ivermectină poate fi descărcată de pe site-ul FLCCC. O revizuire mai cuprinzătoare, de 31 de pagini, a datelor din studii a fost publicată în revista Frontiers of Pharmacology ca apoi să fie retrasă fără explicatii ceea ce a dus la revoltarea celor din FLCCC.

Lista tuturor studiilor cu Ivermectină efectuate până în prezent, cu link-uri către studiile publicate, poate fi găsită pe c19Ivermectin.com . In momentul publicarii acestui articol pe siteul mentionat există 73 de studii, de la 691 oameni de stiință, 56774 pacienți din 24 de tări.

Protocolul FLCCC COVID-19 a fost inițial denumit MATH+ (un acronim bazat pe componentele cheie ale tratamentului), dar după mai multe modificări și actualizări, protocolul de profilaxie și de tratament precoce în ambulatoriu este acum cunoscut sub numele de I-MASK+ , datorită adaosului de Ivermectină. (MASK nu are legatură cu masca obligatorie)

Cele două protocoale sunt disponibile pentru descărcare pe site-ul FLCCC Alliance în mai multe limbi (vezi linkurile anterioare). Motivul clinic și științific al protocolului spitalicesc I-MATH+ a fost revizuit și publicat în Journal of Intensive Care Medicine la jumătatea lunii decembrie 2020 ca apoi să fie retractat, cenzura functionând ca unsă.

Conferința internațională “Ivermectina pentru COVID”

În perioada 24 – 25 aprilie 2021, Dr. Lawrie a găzduit prima conferință internațională online “Ivermectină pentru COVID”. 12 experți medicali din întreaga lume și-au împărtășit cunoștințele în timpul acestei conferințe, revizuind mecanismul de acțiune, protocoalele de prevenire și tratament, inclusiv așa-numitul sindrom pe termen lung (PASC – sechele post-acute ale SARS-CoV-2).

Toate prelegerile, care au fost înregistrate prin Zoom, pot fi vizualizate pe Bird-Group.org. În discursul ei de încheiere, Lawrie a declarat:

„Povestea Ivermectinei a evidențiat că ne aflăm într-un moment remarcabil în istoria medicală. Instrumentele pe care le folosim pentru a vindeca și legătura noastră cu pacienții noștri sunt subminate sistematic de dezinformarea necruțătoare.
Povestea Ivermectinei arată că noi, ca public, ne-am pus greșit încrederea în autorități și am subestimat faptul că banii și puterea corup.
Dacă Ivermectina ar fi fost folosită în 2020, când colegii medicali din întreaga lume au alertat pentru prima dată autoritățile cu privire la eficacitatea sa, milioane de vieți ar fi putut fi salvate, iar pandemia, cu toate suferințele și pierderile asociate acesteia, ar fi putut să se încheie rapid și în timp util.
Odată cu politicienii și alți indivizi nemedici care ne dictează ceea ce avem voie să prescriem bolnavilor, noi, ca medici, am fost puși într-o poziție astfel încât capacitatea noastră de a susține jurământul lui Hipocrat este atacată.”

În timpul conferinței, Lawrie a propus ca medicii din întreaga lume să se unească pentru a forma o nouă Organizație Mondială a Sănătății, centrată pe oameni. „Niciodată până acum rolul nostru de medici nu a fost atât de important pentru că niciodată până acum nu am devenit complici în a provoca atât de mult rău”, a spus ea.

Așa cum se spune și la inceputul clipului de mai jos stiri-alternative.ro nu incurajeaza automedicația cu Invermectină! (că doar o poți cumpăra de la farmacie fără prescripție – sic)

Ultimele știri

Greșeli majore în războiul din Ucraina

Războiul din Ucraina este consecința unei serii de erori strategice și de evaluare făcute de toate părțile aflate în conflict. În mod cert, dacă măcar o parte dintre aceste erori ar fi fost evitate,...

Loading



Cele mai citite

   Articole populare


Te-ar putea interesa

Loading


Loading